Leemolen 2678 MG De Lier

€ 425 /mnd

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Leehove’ zijn per direct 2 representatieve opslagruimtes beschikbaar voor de verhuur! De opslagruimtes zijn onderdeel van fase III van het bedrijfscomplex ‘Leemolen’.

OPSLAGRUIMTES
In totaal zijn er twee opslagruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het betreft unit 19 en unit 20, welke ca. 34,5 m2 en ca. 39,5 m2 groot zijn. De opslagruimtes zijn elk voorzien van elektrapunten en Tl-verlichting. Verder zijn de opslagruimtes onder meer voorzien van:
• Maximale vloerbelasting van 713 kg/m2;
• Handmatige overheaddeur (3 meter x 2,75 meter);
• Tussenwanden voorzien van PIR isolatie;
• Gemeenschappelijke sanitaire voorziening.

De opslagruimtes zijn 24 uur per dag bereikbaar via een hellingbaan en beveiligd door middel van een automatische overheaddeur. Deze automatische overheaddeur kan uitsluitend door de gebruikers van de opslagruimtes, met een handzender, geopend worden. De netto doorrijhoogte van de hellingbaan is 2,75 meter.

BOUWJAAR
Het pand is in 2013 gebouwd en opgeleverd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijvencomplex Leemolen is gelegen op bedrijventerrein “Leehove”. Dit terrein grenst aan het voormalige Greenery terrein Westerlee, wat nu een AGF logistiek centrum is. Ook het bedrijvenpark Honderdland is nabij Leehove gelegen, waardoor een corridor van bedrijventerrein ontstaat aan de entree van het Westland met het Transportcentrum, Coldenhove, Honderdland, Leehove en Westerlee.

Bedrijventerrein Leehove bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland. Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar. Het knooppunt Westerlee is recentelijk grootschalig gerenoveerd in kader van het 3-in-1 project.

De bereikbaarheid van Leehove, maar ook plaatsen als Hoek van Holland (Stena-line), Naaldwijk en ’s-Gravenzande is hiermee geoptimaliseerd. Via de rijksweg A20 zijn plaatsen als Rotterdam, Vlaardingen (Norfolk-line) en het gehele Botlek gebied goed te bereiken.

Via de recentelijk aangelegde Westlandroute is de Rijksweg A4 goed te bereiken, die in directe verbinding staat met steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Tot slot is via de Burgemeester van Doornlaan Delft snel te bereiken.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein De Lier’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 3.1 toegestaan en geschikt voor opslagdoeleinden.

HUURPRIJS
De huurprijs van Leemolen box 19 bedraagt € 375,- per maand excl. BTW.
De huurprijs van Leemolen box 20 bedraagt € 425,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
De opslagruimtes zijn per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 425 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
39 m² (in units vanaf 34 m²)
Bedrijfshal oppervlak
39 m²
Draagvermogen
713 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leemolen

€ 425 /mnd