Dynamoweg 2 2627 CH Delft

€ 1.850 /mnd

Omschrijving

Te koop en te huur 2 bedrijfspanden aan de Dynamoweg te Delft. De objecten liggen op het bedrijventerrein “Schieoevers”, complex “Turbinepark”. De objecten liggen zeer centraal tussen Den Haag en Rotterdam. Objecten liggen direct aan de snelwegen A13 en de A4. De Dynamoweg wordt beveiligd doormiddel van een elektronisch hek.

DYNAMOWEG 2 TE HUUR

Omschrijving:

Het betreft hier een moderne en representatieve bedrijfsunit met 2 eigen parkeerplaatsen. De bedrijfsunit bestaat uit bedrijfsruimte (90m2) gelegen op de begane grond en kantoorruimte (35m2) en magazijnruimte (40m2) gelegen op de 1e verdieping. Het pand is voorzien van een zweeftoilet en een keuken. Het pand wordt verwarmd doormiddel van een CV ketel. Bedrijfsruimte voorzien van een betonvloer gecoat en een heater. Meterkast is voorzien van krachtstroom. Kantoorruimte betegeld en voorzien van een systeemplafond en kabelgoten.

HUURPRIJS:

€ 1850,-- per maand exclusief BTW en g/w/l incl servicekosten.

HUURTERMIJN:

5 jaar + 5 optiejaren. Korte termijnen zijn bespreekbaar.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE:

Een bedrag te berekenen als: 3 maanden huur + BTW

HUURAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

=============================

OPTIONEEL:

DYNAMOWEG 3A TE KOOP BTW VRIJ

Omschrijving:

Voor de verkoop bieden wij aan een modern bedrijfs-/showroomruimte met kantoor-/opslagruimte en 5 eigen parkeerplaatsen aan, in de omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het object heeft 2 ingangen en een overheaddeur. Het object wordt verwarmd door een krachtige cv ketel en voldoende radiatoren door het hele pand. Het object bezit veel ramen met veel daglicht. Betonnen vloer gecoat. Het object heeft een meterkast met krachtstroom. Op de eerste etage is een moderne badkamer met toilet aanwezig en een keuken. Op de begane grond is er de mogelijkheid een toilet in te bouwen.

VRAAGPRIJS:

€ 345.000,-- k.k. vrij van btw

Meer informatie over het pand aan de Dynamoweg 3 A vindt u op onze website of op Funda in Business.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze bedrijfsunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Dynamoweg 2 in Delft aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de bedrijfsunit inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.850 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m²
Bedrijfshal oppervlak
130 m²
Kantoor oppervlak
35 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Schieweg-Zuid, Delft

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dynamoweg 2

€ 1.850 /mnd