Donkerstraat 33 -35 2611 TE Delft

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

GROTE LOODS OF UNIEKE KANS VOOR EEN ONTWIKKELLOCATIE

Prachtig project in het hart van de historische binnenstad. De ligging is perfect, in het meest centrale deel van de binnenstad. Linksaf de straat uit loop je zo naar de Markt en het historische centrum, in dit populaire deel zitten de leukste speciaalzaken, galeries, restaurants en café's. De andere kant op is het Bastiaansplein voor de winkels, het theater en de bioscoop. Rechts de straat uit wandel je langs de Schie. In 10 minuten lopen ben je bij het station of de tramhalte.

OBJECT
Het object bestaat uit een grote loods en een garage. De functie en indeling van het object is nu een open ruimte en een deels afgescheiden aparte garage. De toegang is via een houten horizontale schuifdeur en een garagedeur.
Het totale bruto vloeroppervlak van de gebouwen bedraagt ca. 732m², het perceeloppervlak bedraagt ca. 732m².

BINNENSTAD DELFT
De Delftse binnenstad is een ideale woonomgeving. Een dorp binnen de stad, rustig, vriendelijk met alle voorzieningen op wandelafstand. Er is een theater, filmhuis, bioscoop, en volop restaurants, cafés en gezellige terrassen. Voor de dagelijkse boodschappen heeft de binnenstad diverse speciaalzaken en een aantal supermarkten.
De historische binnenstad is vanwege de vele karakteristieke grachten en monumentale panden aangewezen als rijksbeschermd stadsgezicht, alle panden in dit gebied hebben deze aanwijzing.
Met een korte wandeling is vanuit de binnenstad het recreatiegebied ‘De Delftse Hout’ bereikbaar en op de ‘Delftse Schie’ is er volop waterrecreatie mogelijk. Het station van Delft en de tramhaltes van lijn 1 en 19 zijn binnen enkele minuten wandelen te bereiken.

LIGGING DELFT IN DE OMGEVING
Delft is zeer centraal en goed bereikbaar gelegen in de Randstad, nabij de uitvalswegen A4 en A13. Per auto naar Rotterdam 20 minuten, Den Haag 15 minuten, Utrecht 45 minuten en Amsterdam 50 minuten. Luchthaven Schiphol is binnen 40 minuten bereikbaar en luchthaven Rotterdam-Den Haag in een kwartier. De TU Delft en de bedrijvenparken van Delft en Rijswijk zijn op fietsafstand.
Met de trein zijn de steden Rotterdam en Den Haag vanaf station Delft binnen 15 minuten bereikbaar. Tramlijn 1 gaat via Rijswijk, Den Haag Centrum naar Scheveningen-strand en tramlijn 19 via Ypenburg, Leidschenveen naar Leidschendam/Leidschenhage.

VERKOOPPROCEDURE
Verkoop geschiedt volgens een bijzondere procedure. Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld het pand te bezichtigen op vastgestelde dagen en vervolgens zal de biedingsprocedure bekend gemaakt worden.
Biedingen kunnen uitsluitend worden uitgebracht middels een volledig ingevuld en ondertekend biedingsformulier. Het biedingsformulier dient namens de gegadigde te worden ondertekend door de daartoe bevoegde persoon of personen. Degene die het biedingsformulier heeft ondertekend staat ervoor in dat hij (tezamen met eventuele mede ondertekenaars) bevoegd is de gegadigde rechtsgeldig te vertegenwoordigen, bij gebreke waarvan de ondertekenaar(s) zelf gebonden is/zijn aan de uitgebrachte bieding.
De uit te brengen bieding dient onvoorwaardelijk en onherroepelijk te zijn, bedragen worden uitgedrukt in euro’s, als absoluut getal vermeld en niet gerelateerd aan een ander aanbod. De biedingen zijn “kosten koper”. Een bieding zal niet omvatten kosten zoals notariskosten, belastingen zoals overdrachtsbelasting en dergelijke. Deze zijn bovenop de bieding verschuldigd. Een aanbod in strijd hiermee is ongeldig. Een aanbod kan niet eenzijdig door een bieder worden ingetrokken en blijft geldig tot de verkoper gunt of vaststaat dat niet aan een van de bieders wordt gegund.
De verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning, er is uitdrukkelijk geen verplichting van verkoper aan de hoogste bieder te verkopen.
De levering vindt plaats in overleg

ADRES
Donkerstraat 33-35 Delft

PERCEELGROOTTE
732 m2, eigen grond

BOUWJAAR
ca. 1965

VRAAGPRIJS
Biedproces

ENERGIELABEL
Er is geen energielabel aanwezig

PUBLIEKRECHTERLIJKE BESTEMMING
Bestemmingsplan: Binnenstad 2012
Onherroepelijk vastgesteld: 27 juni 2013
Enkelbestemming: wonen
Dubbelbestemming: waarde archeologie
Functieaanduiding: bedrijf, specifieke vorm van waarde
Gebiedsaanduiding: beschermd stadsgezicht

BODEMINFORMATIE
Er is een verkennend milieukundig (asbest) bodemonderzoek 2021 beschikbaar.

GARANTIES, VERKOOP EN LEVERING OP 'AS IS, WHERE IS' BASIS
Verkoper verkoopt op basis van het 'as is, where is' principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het 'as is, where is' principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.
Het object wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt geleverd, vrij van huur en gebruik.

N.B. De maten en gegevens in deze brochure zijn indicatief. Alle informatie en de bijlagen zijn met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons expliciet geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens recht worden ontleend. Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze informatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
732 m²
Bedrijfshal oppervlak
732 m²
Vrije hoogte
4,4 m
Perceel
732 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Donkerstraat 33 -35

Verkoop bij inschrijving