De Steenbok 26 5215 ME Den Bosch

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

Locatie
Bedrijvenpark De Brand is één van de jongste bedrijvenparken van ‘s-Hertogenbosch. Het park meet circa 90 ha oppervlakte, waarvan ruim de helft uit water en groen bestaat. Bedrijventerrein de Brand kenmerkt zich voornamelijk door de grootschalige bedrijven aan de buitenranden van het terrein en de kleine bedrijven in het middengebied.

Het pand ligt zeer centraal, direct aan de A2 (N2) en de N279; de verbindingsweg naar de Veghel en de A50. De bereikbaarheid is nog sterk verbeterd door de tweede ontsluitingsweg die recent is aangelegd. Door de aanwezige bushalte is het bedrijventerrein tevens met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Object
Het grootschalige bedrijfsgebouw ligt op een kavel van een kleine drie hectare, waarvan ongeveer 17.000 m² bebouwd is. Het pand is een fraai en opvallend distributie centrum verdeeld in meerdere units met op vier verschillende plaatsen aangrenzende kantoren. Medio 2020 komt in het pand circa 4.800 m² hoogwaardige bedrijfshal beschikbaar met aangrenzend circa 480 m² kantoorruimte (in delen).

Opleveringsniveau
De bedrijfshal is toegankelijk middels 2 maal drie overheaddeuren in een laad- en loskuil, alsmede 2 overheaddeuren op maaiveld niveau. Aan de achterzijde van het de hal is eveneens een overheaddeur op maaiveld. Hier bevindt zich een opslagterrein onder strenge voorwaarden geschikt voor opslag of stalling.

De hal heeft veel daglichttoetreding door meerdere lichtstraten. Voorts is er een tl-verlichtinginstallatie. Het pand is volledig voorzien van een sprinklerinstallatie. De vrije hoogte bedraagt ca. 8,5 meter. De vloerbelastingscapaciteit is minimaal 3.000 kg/m².

De kantoren grenzen direct aan de bedrijfshal en zijn in zijn geheel of in delen te huur. Hier bevinden zich toiletten, pantry, diverse kantoren met indeling, veel voorzieningen waaronder airconditioning.

Bestemmingsplan
In de bedrijfshal zijn activiteiten toegestaan die vallen binnen de staat der inrichtingen t/m categorie 4.2.

Aanvaarding per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 2 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
5.280 m²
Bedrijfshal oppervlak
4.800 m²
Kantoor oppervlak
480 m²
Vrije hoogte
8 m
Vrije overspanning
16 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Steenbok 26

€ 50 /m²/jaar