Larenweg 50 ged. 5234 KA Den Bosch

€ 67.500 /jr

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare kantoor-/bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een op een zichtlocatie gelegen object aan de Larenweg op bedrijventerrein Maaspoort. Bedrijventerrein Maaspoort wordt gekenmerkt door een diversiteit aan regionale en internationale ondernemingen. De bereikbaarheid per autoverkeer is uitstekend; de op- en afritten van de A59 en A2 zijn nabij het bedrijventerrein gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe nabijheid van het object, eveneens uitstekend.

Object
Het representatieve bedrijfsgebouw heeft door het fraaie frontaanzicht en de directe ligging aan de Larenweg veel attentiewaarde. De bedrijfsruimte van circa 1.150 m² en circa 175 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar komen. De kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond aan de rechterzijde van het gebouw en is onderverdeeld in twee kantoorkamers en een kantine. Toegang geschiedt middels de centrale entree. De achtergelegen bedrijfsruimte is zeer functioneel en beschikt dan ook over ruim voldoende vrije overspanning en een vrije hoogte van 8 m1! Laden en lossen is op eigen terrein mogelijk middels twee elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveldniveau.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, 8 m1 vrije hoogte, twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, TL-opbouwarmaturen, krachtstroom, verwarming middels heaters, alarminstallatie en brandpreventie middelen. De aanwezigheid van diverse lichtstraten zorgt voor veel natuurlijk daglicht en een prettige werkomgeving.

De kantoorruimten zijn voorzien van vloerafwerking middels tapijt, systeemplafond met inbouwarmaturen, airco-units, verwarming middels radiatoren, kabelgoten ten behoeve van data en elektra, pantry, sanitaire voorzieningen en een alarminstallatie.

Parkeren
Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Meer informatie en/of een bezichtiging:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Mike van Riet van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 67.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.325 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.150 m²
Kantoor oppervlak
175 m²
Vrije hoogte
8 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater, toilet, pantry en airconditioning

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Bedrijventerrein Maaspoort, Den Bosch

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Larenweg 50 ged.

€ 67.500 /jr