De Beverspijken 4 a 5221 ED Den Bosch

€ 400.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Op bedrijventerrein De Vutter ligt dit omvangrijke bedrijfsgebouw. De bedrijfsruimte met kantoren ligt aan de Beverspijken, direct aan de entree van het bedrijventerrein. Het gebouw is eveneens goed zichtbaar vanaf de doorgaande weg De Haverlij die Vlijmen, Engelen/Haverlij en Bokhoven vanaf deze zijde bereikbaar maakt. De zichtbaarheid vanaf deze weg alsmede de ligging aan de entree van het bedrijventerrein zorgen dan ook voor veel attentiewaarde en exposure. De op- en afritten van de A59 (Waalwijk–A2) zijn zeer nabij het gebouw gelegen, tevens is er direct voor het gebouw een bushalte gesitueerd.

De Vutter vormt gezamenlijk met De Rietvelden het grootste bedrijventerreincluster van ’s-Hertogenbosch. Op De Vutter zelf is het afgelopen jaar gestart met de metamorfose van een groot aantal gebouwen, waardoor het gebied een flinke positieve impuls heeft gekregen. Gelijktijdig met het onderhavige object worden de direct aangrenzende objecten aan de buitenzijde ook volledig vernieuwd wat het straatbeeld totaal veranderd.

Object
Het object is in 2019 grotendeels vernieuwd en bestaat uit een bedrijfshal in drie (brand-)segmenten van ieder circa 1.900 m², de totale verhuurbare oppervlakte op de begane grond bedraagt circa 5.700 m². De (betonnen) verdiepingsvloer heeft een oppervlakte van circa 700 m². Op de begane grond en verdieping is in totaal 200 m² kantoorruimte beschikbaar.

Aan de achterzijde is een laad- en loskuil met vier loadingdocks gerealiseerd. Ten behoeve van een optimale logistieke handeling zijn er rondom het object drie overheaddeuren op maaiveldniveau gerealiseerd. Vrachtwagens kunnen eenvoudig rondom het gehele gebouw manoeuvreren.

Opleveringsniveau
De gevels van het object bestaan uit nieuwe sandwichpanelen voor optimale isolatie en uitstraling. Inpandig is er nieuwe verlichting en verwarming aangebracht. De aanwezige betonvloer heeft een hoge belastingcapaciteit. De vrije hoogte bedraagt circa 6 meter. Aan de buitenzijde is de bestrating en het hekwerk volledig vernieuwd.

Parkeren
Bij het object behoort een groot verhard perceel waar uitstekende parkeervoorzieningen zijn gerealiseerd.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente ’s-Hertogenbosch is het object gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2. van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 400.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
6.400 m²
Bedrijfshal oppervlak
6.200 m²
Kantoor oppervlak
200 m²
Vrije hoogte
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Beverspijken 4 a

€ 400.000 /jr