Westerbaenstraat 139 2513 GH Den Haag

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

SPORTSCHOOL TER OVERNAME

Algemeen:

het betreft hier een reeds lang gevestigde veelzijdige sportschool die ter overname wordt aangeboden. De exploitatie die onder het huidige management ruim 15 jaar is geëxploiteerd is divers qua opzet en omvat op de begane grond een uitgebreide fitnessruimte met kwaliteitsapparatuur en een niveau lager diverse ruimte voor groepslessen (Yoga, Zumba, Pilatus, Body Pump, Kickboksen). Hiernaast is er een uitgebreide spinningruimte, een zonnebankruimte, een sauna, moderne kleedkamers en een bar voor koffie, eiwit shakes.

De overname omvat de goodwill en inventaris van deze exploitatie. Alle (sport-) apparatuur en specifiek voor deze exploitatie aangebrachte installaties zijn in de overname begrepen. Alle inbegrepen fitness apparatuur is eigendom van de huidige exploitant, er is dus qua apparatuur geen sprake van leasecontracten.

De exploitatie vindt plaats in een gehuurde ruimte, die niet voor verkoop beschikbaar is. De nieuwe exploitant gaat een nieuwe huurovereenkomst aan met de verhuurder voor een minimale periode van 5 jaar.

Zeeheldenkwartier:

Het Zeeheldenkwartier is een compacte, monumentale en bruisende stadswijk die erg geliefd is bij young professionals. De wijk heeft een sterk eigen karakter en ademt creativiteit en dynamiek. Dit komt voor een belangrijk deel door de relatief grote groep jonge ondernemers en bewoners in de wijk. Het Zeeheldenkwartier heeft sfeervolle straten, grachten, zonnige pleinen en prachtige Jugendstil architectuur. Het grootste deel van de woningen is van vóór 1916. De wijk heeft een gemengd karakter met betaalbare en dure woningen, grote herenhuizen, sfeervolle kleinere beneden- en bovenwoningen en zelfs nog enkele hofjes. Ook vind je er het imposante Vredespaleis.

In de Prins Hendrikstraat, Zoutmanstraat, Piet Heinstraat en de Anna Paulownastraat zijn de meeste voorzieningen gelegen.

Hier vind je niet de geëigende ketens, maar juist authentieke kleine winkeltjes, gezellige cafés, galeries, kledingzaakjes en trendy designwinkels. En als dit niet genoeg aanbod is dan loop je zo naar de binnenstad. De ondernemers en bewoners in de wijk organiseren veel markten en evenementen zoals de Zeeheldenmarkt en het Zeeheldenfestival.
Verborgen in de wijk vind je de Zeeheldentuin, een echte groene oase voor als je wilt ontsnappen aan de drukte van de stad. Verder ben je zo in Park Sorghvliet, de Scheveningse Bosjes of je gaat lekker picknicken of wandelen in de Paleistuin.

Openingstijden FIT2000:

Maandag 09:00 – 22:30 uur
Dinsdag 09:00 – 22:30 uur
Woensdag 09:00 – 22:30 uur
Donderdag 09:00 – 22:30 uur
Vrijdag 09:00 – 22:30 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag 10:00 – 16:00 uur

Verhuurbaar vloeroppervlak:

het totale verhuurbaar vloeroppervlak omvat 937 m2 VVO (BVO 1.034 m2):

begane grond 548,30 m² VVO sportschool c.a.;
kelder 388,90 m2 VVO sportschool c.a..

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 30 meter.

Gebruik:

de begane grond en kelder mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW als sportschool.

Parkeergelegenheid:

het complex beschikt niet over eigen parkeerplaatsen.
Aan de openbare weg zijn redelijk mate betaalde parkeermogelijkheden. Het merendeel van de leden komen lopend, per fiets of scooter.

Openbaar vervoer:

het complex ligt aan de rand van het centrum van Den Haag en is derhalve goed bereikbaar met tramlijn 16, welke opstapplaats op loopafstand ligt.

Opleveringsniveau/overname:

het object wordt casco verhuurd, doch FIT2000 heeft de ruimte ingericht en afgewerkt zoals deze thans is en welke inrichting en afwerking naast de exploitatie ter overname wordt aangeboden (‘as is, where is’).

Energielabel:

B-label.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

op aanvraag.

servicekosten:

geen. Het complex beschikt over eigen meters voor elektra, gas en water. Huurder dient derhalve zelf rechtstreekse contracten af te sluiten met de desbetreffende providers.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

overnamesom:

ten behoeve van de overname goodwill/inventaris hanteert de huidige gebruiker een bedrag ad € 295.000, --, indien en voor zover noodzakelijk te vermeerderen met de B.T.W.

accountantsoverleg:

bij concrete interesse is het mogelijk om via de accountant van de huidige exploitant inzage te verkrijgen in de cijfers van de exploitatie, dit bij voorkeur via een financieel adviseur van de potentiële overnamekandidaat.

inventaris:

bij concrete interesse is het eveneens mogelijk om een inventarislijst te ontvangen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit via een automatische doorlopende automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, versie 2015 aangepast aan de wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Sportinstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten

Oppervlakte
937 m²
Bedrijfshal oppervlak
937 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie en toilet

Energie

Energielabel
B 1,27

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westerbaenstraat 139

Huurprijs op aanvraag