Oude Middenweg 213 -217 2491 AG Den Haag

€ 10.000 /mnd

Omschrijving

Te huur
Representatief bedrijfsgebouw, gelegen op het bedrijventerrein “Forepark” te Den Haag.

•Omschrijving:
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een bedrijfsruimte en kantoorruimte en er is een overheaddeur.

•Ligging:
Goede zichtlocatie aan de A4 op bedrijventerrein "Forepark" te Den Haag. Het Forepark is ontwikkeld tot een modern bedrijventerrein met een goede mix van hoogwaardige gebruikers. Op het bedrijventerrein en in de nabijheid zijn diverse bedrijven gevestigd, zoals Hatral Leidschendam B.V., bouwmarkt Gamma, bouwbedrijf BAM, Imtech, diverse autodealers en nog vele andere bedrijven. In de nabijheid van het object is een diversiteit aan bedrijven te vinden, van bouwmarkten tot telefoonaanbieders.

•Bereikbaarheid:
Dit bedrijfsgebouw is uitstekend bereikbaar, mede door de ligging midden in de Randstad en de centrale ligging binnen de regio Haaglanden. Uitstekende verbinding met de snelwegen A4, A12, de Noordelijke Randweg en de N470. Met openbaar vervoer, goed bereikbaar met trein, tram, RandstadRail en bus. De RandstadRail zorgt voor een snelle hoogfrequente verbinding met Den Haag CS, Rotterdam CS en Zoetermeer.

•Indeling:
Het bedrijfsgebouw bestaat uit ca. 1.100 m² bedrijfsruimte (ca. 9,5 meter vrije hoogte) met lichtkoepels en een vloerbelasting van 2500 kg/m². Aan de voorzijde is een kantoorruimte, verdeeld over begane grond en eerste verdieping van totaal ca. 180 m². De kantoorruimte wordt in de huidige staat geheel gebruiksklaar opgeleverd, onder andere voorzien van vloerbedekking, scheidingswanden, kabelgootsysteem, verlichtingsarmaturen, pantry, toiletten en alarminstallatie. Er is één overheaddeur aanwezig (hoogte ca. 5 m). Het aantal parkeerplaatsen zijn 12.

Bijzonderheden
• Vrije hoogte ca. 9,50 m
• Vloerbelasting ca. 2500 kg/m²
• Lichtstraten
• Heathers in de bedrijfshal
• C.V.-installatie in de kantoren

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN
•Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015.

Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 30-1-2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 3 maanden bij vooruitbetaling te voldoen.

•Huurtermijn:
5 jaar met een verlengingsmogelijk van 1 keer 5 jaar.

•Voorschot Servicekosten:
De hoogte van de servicekosten zal nader worden vastgesteld overeenkomstig het niveau van de voorzieningen. De servicekosten zijn als voorschot bij vooruitbetaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

•Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

•Zekerheidsstelling:
Huurder dient bij ondertekening een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
•BTW:
o Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.
•Voorbehoud verhuurder:
o Positief krediet informatierapport ter beoordeling van verhuurder;
o Goedkeuring van de directie van verhuurder.
•Milieuaspecten:
o Verhuurder wenst geen milieu bedreigende werkzaamheden in het pand. Derhalve zal opslag en lichte werkzaamheden tot de voorkeur van verhuurder behoren.
o Goedkeuring directie verhuurder

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 10.000 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.280 m² (in units vanaf 1.100 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.100 m²
Kantoor oppervlak
180 m²
Vrije hoogte
9,5 m
Vrije overspanning
15 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oude Middenweg 213 -217

€ 10.000 /mnd