Louisehof 139 1781 RW Den Helder

€ 395.000 k.k.

Omschrijving

Het betreft een bedrijfsruimte (Louisehof 139) van circa 220 m² met een daaraan gekoppelde casco bovenwoning (Jonkerstraat 6) van circa 70 m² met garage/bedrijfsruimte van circa 75 m² op de begane grond.

Bedrijfsruimte:
Zeer representatief en modern bedrijfspand met een oppervlakte van circa 120 m² op de begane grond en circa 100 m² op de verdieping (kantoor en opslag). Het oorspronkelijke bouwjaar is 1980. De bedrijfsruimte is in 2018 uitgebouwd. De betonnen vloer op de begane grond is voorzien van voldoende draagcapaciteit. De verdiepingsvloer is van hout. Het dak is gedeeltelijk voorzien van asbesthoudende golfplaten. Verder is er een overheaddeur aanwezig en zijn er houten kozijnen met dubbel glas. De vrije hoogte is 3,3 meter.

Bovenwoning (casco):
De ruime bovenwoning (circa 70 m²) is bereikbaar via een trap vanuit de onderliggende garage/bedrijfsruimte (circa 75 m²). De woning heeft ruime en lichte woonkamer met dubbele deuren naar nog te realiseren balkon aan voorzijde. Verder heeft de woning ruimten ten behoeve van twee slaapkamers, badkamer en separaat toilet.

Ligging/bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar en nabij uitvalsweg. Het object ligt in een woonwijk nabij het centrum en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Hiermee heeft het een unieke ligging vlakbij één van de uitvalswegen van Den Helder.

Bestemming:
Bij de gemeente Den Helder valt het perceel binnen het bestemmingsplan ‘Stadshart Zuid 2012’. Dit houdt in dat het perceel is bestemd voor ‘Bedrijven’. Er is een omgevingsvergunning aanwezig voor de bovenwoning. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Den Helder.

Vraagprijs € 395.000,-- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 395.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m² (in units vanaf 220 m²)
Bedrijfshal oppervlak
220 m²
Kantoor oppervlak
30 m²
Vrije hoogte
3,3 m
Perceel
214 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Louisehof 139

€ 395.000 k.k.