Solingenstraat 67 7421 ZS Deventer

€ 995 /mnd € 275.000 k.k.

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte in twee bouwlagen, die reeds jarenlang in gebruik is als kantoorstudio, met eigen parkeerplaatsen is thans te koop en deels ook beschikbaar voor verhuur.

Het object is gelegen op Handelspark De Weteringen in Deventer in de directe nabijheid van de A1.

TE HUUR
De thans als kantoorruimte ingerichte begane grond, groot circa 160 m², staat momenteel leeg en is voor verhuur beschikbaar tegen een huurprijs van € 995,-- per maand te vermeerderen met servicekosten en BTW. De glazen pui op de begane grond aan de voorzijde, kan _ indien gewenst - vervangen worden door een kiep/kanteldeur.

De eerste verdieping van dit object (groot circa 140 m²) is thans als kantoorruimte verhuurd aan kinderopvang-/gastouderbureau Krokodilletje. De verdieping heeft het mede-gebruik van de entree, pantry en toilet op de begane grond.

TE KOOP
Het betreft de deels verhuurde bedrijfsruimte (met 1 parkeerplaats vóór het object) inclusief 1/5 aandeel in het mandelig parkeerblok (3 parkeerplaatsen) en plantsoen en inclusief 1/8 onverdeeld aandeel in de mandelige toegangsweg.

De onroerende zaak omvat de navolgende percelen:
-Gemeente Deventer, sectie M, nummer 3476, perceelsgrootte 185 m² (dit betreft de bedrijfsruimte met ondergrond en erf, en
-Gemeente Deventer, sectie M, nummer 3468 gedeeltelijk (1/5 onverdeeld aandeel in het mandelig parkeerblok en plantsoen), en
-Gemeente Deventer, sectie M, nummer 3469 gedeeltelijk (1/8 onverdeeld aandeel in de mandelige toegangsweg).

De eerste verdieping (groot circa 140 m²) is thans als kantoorruimte verhuurd aan kinderopvang-/gastouderbureau Krokodilletje. De verdieping heeft het mede-gebruik van de entree, pantry en toilet op de begane grond.

Indeling:
Begane grond: ca. 160 m² bedrijfs-/kantoorruimte met entree, hal met meterkast, toiletruimte met hangcloset en fontein, pantry, en trapopgang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: ca. 140 m² kantoorruimte (verhuurd) met medegebruik van de entree, hal met meterkast, toiletruimte met hangcloset en fontein en pantry op de begane grond.

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar met eigen vervoer dankzij de snelle verbindingen naar provinciale wegen en de ligging nabij de op-/afrit van de Rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo). Ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer (buslijn 6) is goed vanwege de ligging grenzend aan de bussluis met bushalte.

Voorzieningen:
- nutsvoorzieningen (gemeenschappelijk);
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking;
- alarminstallatie (gemeenschappelijk);
- gezamenlijke toiletruimte en pantry;
- parkeerplaatsen;
- gemeenschappelijke C.V.-installatie (merk: Nefit Ecomline HR) met radiatoren.

Locatie:
Handelspark de Weteringen heeft een groot aantal automobielbedrijven en bedrijven in de zakelijke dienstverlening, groothandel, distributiecentra en productiebedrijven. Het bedrijventerrein ligt aan een grote ring (Maagdenburgerstraat/Solingenstraat) die via de Siemelinksweg zo goed als direct aansluit op de A1.

Bestemming van de onroerende zaak:
De onroerende zaak is gelegen in het vastgestelde bestemmingsplan "Chw bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel C". De vigerende bestemming is "Bedrijventerrein _ categorie 2". In dit kader wordt verwezen naar de bijgevoegde bestemmingsinformatie zoals deze op 22-01-2021 is opgevraagd via de meest recente informatie verwijzen wij u graag naar danwel de betrokken gemeente.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 275.000 kosten koper
Huurprijs
€ 995 per maand
Servicekosten
€ 195 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
300 m² (in units vanaf 160 m²)
Bedrijfshal oppervlak
160 m²
Kantoor oppervlak
140 m²
Perceel
185 m² (in units vanaf 160 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Pantry, toilet en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m, NS station op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Solingenstraat 67

€ 995 /mnd € 275.000 k.k.