Hanzeweg 31 7418 AV Deventer

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

Hanzeweg 31 te Deventer

Bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van ca. 375 m² gelegen op de 1e verdieping aan de Hanzeweg 31 te Deventer, bestaande uit een multifunctionele ruimte.

Locatie
Aan de meest prominente doorgaande weg van Deventer (N348) gelegen bedrijfsruimte. De Hanzeweg is de belangrijke verkeersader van en naar de Rijksweg A1 en het centrum van Deventer. Het object is gelegen direct aan de Hanzeweg en betreft een “zichtlocatie”.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ligt op slechts ca. 2 autominuten van de op- en afrit van de Rijksweg A1 en binnen 5 minuten kan het centrum van Deventer met het NS station met bus- taxistandplaats worden bereikt. Ook met het openbaar vervoer is de locatie derhalve goed te bereiken.

Oppervlakte
ca. 375 m² op de 1e verdieping

Opleveringsniveau, in huidige staat.

Parkeergelegenheid
De ruimte beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
€ 50,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW .

Huurbetaling
De huurprijs inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per drie maanden te worden voldaan.

Huurtermijn
In overleg.

Bestemming
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan 'Havenkwartier'. De bestemming van het perceel is: 'Bedrijventerrein', bedrijven tot en met categorie 3.1. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 15.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
375 m²
Bedrijfshal oppervlak
375 m²
Perceel
2.448 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hanzeweg 31

€ 50 /m²/jaar