Arnsbergstraat 10 7418 EZ Deventer

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op industrieterrein Kloosterlanden is dit vrijstaande en goed onderhouden bedrijfsgebouw gelegen. Het adres is Arnsbergstraat 10 te Deventer. Recent is dit object opgedeeld in een kantoorgedeelte en 5 bedrijfsruimtes die separaat kunnen worden gehuurd. Vanuit het kantoor is middels een inpandige doorgang de eerste bedrijfsruimte bereikbaar.

Bedrijventerrein Kloosterlanden heeft een goede ontsluiting door nabij gelegen toe- en afritten van de A1 alsmede een goede verbinding met de N348 richting Raalte en Zutphen. Dit deel van het bedrijventerrein, waar dit object is gelegen, is ruim van opzet en heeft een groen karakter. De bushalte is op slechts 400 meter (loop)afstand waardoor het centraal station van Deventer eenvoudig te bereiken is.

Oppervlakte
Het bedrijfsobject heeft een totale gebruiksoppervlakte van ca. 600 m², bestaande uit ca. 100 m² kantoorruimte en 5 bedrijfsruimtes van ca. 100 m2.

Bestemming
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord. De bestemming van het perceel is: bedrijventerrein van categorie 1 tot en met categorie 3.2 waarmee er een ruime gebruiksmogelijkheid is. Een lijst met toegestane bedrijven, de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’, kunt u bij ons opvragen.

INDELING
Kantoor:
Entree/hal met garderobe, meterkast, toiletgroep met wastafel en een heren- en damestoilet. De receptie bevindt zich aan de linkerzijde met daarachter een kantoorruimte en de cv-ruimte. De tweede kantoorruimte bevindt zich aan de rechterzijde. Vanuit de hal is er een inpandige doorgang naar de eerste bedrijfsruimte. De kantoorruimte is voorzien van airconditioning en de systeemplafonds zijn voorzien van verlichtingsarmaturen. Het kantoor wordt verwarmd middels een cv-ketel. Voor het bedrijfsobject staan twee vlaggenmasten.

Bedrijfsruimtes:
Middels een loopdeur of de elektrische overheaddeur is er toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimtes beschikken over een pantry / eenvoudig keukenblok (nog door verhuurder te plaatsen indien gewenst), ingebouwde verlichtingsarmaturen in de kabelgoten en een strak gecoate betonvloer. De bedrijfsruimtes worden verwarmt middels heteluchtverwarming klimaatkasten die achterin bedrijfsruimte 1 en 5 staan opgesteld. 1 meter rondom deze klimaatkasten dient ten alle tijden vrij gehouden worden ten behoeve van onderhoud. De temperatuur wordt op één punt in het gebouw gemeten.

Het mogelijk meerdere units te huren en deze te koppelen, op eenvoudige wijze is er een doorgang te creëren. Er zijn in totaal 5 nagenoeg identieke bedrijfsruimte van ca. 100 m2. Op het buitenterrein zal een mobiele sanitair unit worden geplaatst waarvan de huurders van de bedrijfsruimte gebruik mogen maken.

Parkeergelegenheid
Aan de voorzijde zijn er 3 parkeerplaatsen ten behoeve van het kantoorgedeelte. De huurders van de bedrijfsruimte dienen op het buitenterrein voor de eigen bedrijfsruimte te parkeren en voldoende doorgang laten voor de andere huurders.

Huurprijs
Kantoor: € 875,- per maand (BTW vrije verhuur) incl. verbruik van elektra en water*. Het gasverbruik door de cv-ketel wordt gemeten met een tussenmeter.

Bedrijfsruimtes: € 875,- per maand (BTW vrije verhuur) incl. verbruik van elektra en water*. De huurprijs is ook inclusief de kosten voor heteluchtverwarming.

*Het verbruik van nutsvoorzieningen wordt gekoppeld aan de door huurder omschreven activiteiten en/of SBI-code.

Aanvang huur
Vanaf 1 december 2021.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 2x maandhuur, te voldoen voor de sleuteloverdracht.

Voorbehoud
Bij eventuele verhuur dient eigenaar/verhuurder hiervoor toestemming te verlenen. Tot deze toestemming verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
700 m² (in units vanaf 100 m²)
Bedrijfshal oppervlak
605 m²
Kantoor oppervlak
95 m²
Vrije hoogte
2,7 m
Vrije overspanning
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, pantry, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Arnsbergstraat 10

Huurprijs op aanvraag