Dortmundstraat 6 - 19 7418 BH Deventer

€ 1.100 /mnd

Omschrijving

TE HUUR | geheel nieuwe bedrijfshal op een zichtlocatie van Deventer en per Q2 dit jaar beschikbaar!

Aan de Dortmundstraat wordt momenteel het project 'De Kade' gerealiseerd. Een geheel nieuw bedrijfsverzamelgebouw waar 1 bedrijfsruimte beschikbaar is voor de verhuur. Het betreft een unit van 170 m2, voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en een betonnen verdiepingsvloer waarop kantoorruimte nog naar behoefte is in te delen.

De unit is modern afgewerkt met hoogwaardige materialen wat zorgt voor een zeer representatieve en professionele uitstraling van uw onderneming. Voor de deur zijn 2 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. De unit is zeer geschikt voor de kleinere zelfstandige die een praktische bedrijfsruimte met kantoor zoekt of bedrijven die op zoek zijn naar uitbreiding. De unit wordt naar verwachting in Q2 dit jaar opgeleverd.

Locatie
De Dortmundstraat is op bedrijventerrein 'Kloosterlanden' te Deventer. De bedrijfshal is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A1. Reeds gevestigde bedrijven in de direct omgeving zijn o.a. Pouw Deventer (Volkswagen, Audi & VW Bedrijfswagens), Wensink (Mercedus-Benz) Deventer.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 170 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:
- Begane grond ca. 85 m2
- 1e verdieping ca. 85 m2

Huurprijs
€ 1.100,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Service kosten
Nader te bepalen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 2 parkeerplaatsen. In de directe omgeving beperkt openbare parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau
In overleg met verhuurder is er een afbouwpakket mogelijk.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Bergweide, Kloosterlanden - Hanzepark, Veenoord” en heeft als hoofdbestemming Bedrijventerrein - tot en met categorie 3.2. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 jaar plus 5 jaar verlenging, thans in overleg met de opdrachtgever.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: de heer B. Zijlstra
0570-608 900

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is
het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
170 m²
Bedrijfshal oppervlak
170 m²
Vrije hoogte
3,4 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dortmundstraat 6 - 19

€ 1.100 /mnd