Sniep 79 - A 1112 AJ Diemen

€ 75 /m²/jaar

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte gelegen op de begane grond ter grootte van circa 438 m². De ruimte is de afgelopen jaren in gebruik geweest als studio gecombineerd met showroom, magazijn en kantoorgebruik. Deze veelzijdigheid is ook typerend voor de ruimte die zich ook uitstekend leent voor een webshop. Het object, dat omstreeks 2002 gebouwd is, staat op een bijzondere locatie op bedrijvenpark "de Sniep", alwaar onder meer Multicopy, Shurgard, Carpetright, McDonalds en Gamma zijn gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het kleinschalige bedrijventerrein is strategisch gelegen ten opzichte van het centrum van Amsterdam via de Muiderstraatweg (s113). Daarnaast is het object uitstekend bereikbaar via de Rijkswegen A1 (afslag Diemen), A9 en Ringweg A10 (afslag Diemen/Watergraafsmeer). Met het openbaar vervoer is het object bereikbaar met bus 102 vanaf het NS station Amsterdam Bijlmer, metro 53 vanaf Amsterdam CS (halte Verrijn Stuartweg) en tramlijn 9 vanaf Amsterdam CS (halte Sniep).

OPPERVLAKTE
Kantoorruimte/showroom/bedrijfsruimte
Begane grond: ca. 438 m²

INDELING
Begane grond: entreehal met toegang naar ruim magazijn, thans ingericht als studio/showroom, ontsloten door een overheaddeur met openslaande deuren, toiletgroep en ruime keuken.

PARKEREN
Tenminste 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerrein Diemen" geldt de bestemming bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.1. Ondermeer bedrijven t.b.v. productie, transport, groothandel, reparatie, technologie, ontwerp en bedrijven op het gebied van zakelijke dienstverlening zonder baliefunctie, zijn toegestaan. Aanvullende informatie kunt u opvragen via de website van Ruimtelijke Plannen.

VOORZIENINGEN
De kantoor/showroomruimte wordt casco verhuurd en is ondermeer voorzien van:
- pantry;
- toiletgroep;
- verwarming middels heaters en radiatoren;
- verlichtingsarmaturen.

BOUWJAAR
Omstreeks 2002.

AANVAARDING
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

SERVICEKOSTEN
Een vaste vergoeding van € 5,- per m² per jaar, excl. BTW. Daarnaast betaalt huurder een voorschotbedrag ten behoeve van de nutsvoorzieningen op basis van jaarlijkse nacalculatie.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter grootte van tenminste 3 maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 5 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
438 m²
Bedrijfshal oppervlak
438 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sniep 79 - A

€ 75 /m²/jaar