De Marke 1-2 6951 KM Dieren

€ 12.480 /jr € 172.500 v.o.n.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Kanaalzone (gelegen in de Gemeente Rheden) hebben wij het genoegen u een onder architectuur ontwikkeld, uiterst representatief en modern bedrijfsverzamelgebouw aan te mogen bieden. ‘’Dieren Business Center’’, zoals het bedrijfsverzamelgebouw gaat heten, bestaat uit 8 hoogwaardige, zelfstandige, multifunctionele Business Units van uiteenlopende metrages.

De unit heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 171 m², verdeeld over twee bouwlagen. De unit beschikt verder over 3 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor en zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

De bedrijfsunit mag onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte, een en ander passend in het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, neemt u dan contact op met ons op.

Dieren Business Center wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Kanaalzone in Dieren en is gelegen in de Gemeente Rheden in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt ruim 40.000 inwoners.

De in de nabijheid gelegen mogelijkheden voor vervoer over de weg, water en spoor maken dat Dieren en daarmee bedrijventerrein Kanaalzone uitstekend gelegen zijn. De bereikbaarheid van Dieren en daarmee de bereikbaarheid van Dieren Business Center is uitstekend, vanwege de diverse uitvalswegen naar de omringende dorpskernen.

Bedrijvenpark Kanaalzone is gelegen aan het Apeldoorns Kanaal en ligt dicht bij de op- en afritten van de Rijksweg N348 en N786. Het centrum van Apeldoorn en Arnhem is binnen 30 minuten reistijd bereikbaar, in de omliggende plaatsen Dieren en Spankeren zijn er treinstations aanwezig en op het bedrijventerrein zijn meerdere bushaltes.

Vloeroppervlakte
De totaal beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 171 m² en is als volgt verdeeld:
- circa 86 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
- circa 85 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Vraagprijs
€ 172.500,00 vrij op naam, exclusief btw.

Huurprijs
€ 12.480,00 per jaar, exclusief btw.

Parkeren
De unit beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen.

Gasloos en duurzaam
Dieren Business Center zal geheel naar de eisen van deze tijd worden opgeleverd. Zo zullen de Business Units ENVI-FRIENDLY, dus zonder gas worden opgeleverd. Verwarming en koeling kan plaatsvinden door het gebruik van schone energie dat duurzaam wordt opgewekt, eventueel door plaatsing van een zonnestroomsysteem op het dak van ieder pand. De Business Units zullen dus worden opgeleverd met enkel een aansluiting op het elektriciteitsnet.

De uitstekende isolatie zorgt ervoor dat er niet te veel elektriciteit hoeft te worden opgewekt of extern te worden betrokken. Eventueel kan de unit optioneel worden voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming of een binnenunit.

Multifunctioneel
De business unit is flexibel indeelbaar en het is mogelijk de units onderling te koppelen, waardoor u eventueel een grotere gebruiksruimte kunt realiseren.

Lidmaatschap VVE Dieren Business Center
Koper wordt bij overdracht van de grond tevens lid van de Vereniging van Eigenaars Dieren Business Center. Deze vereniging heeft tot hoofddoel het terrein en het groen rond het bedrijfsverzamelgebouw te onderhouden. In overleg zouden er zaken als stroomopwekking en warmtepompen geregeld kunnen worden via de Vereniging van Eigenaars.

Oplevering
Oplevering van het gekochte is, tenzij anders overeengekomen, in casco bouwkundige staat. De oplevering zal uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke oplevering door aannemer gecommuniceerd worden.
De standaard aangebrachte bouwkundige en brandwerende voorzieningen die worden geëist door de diverse (overheid)instanties gelden slechts in de casco bouwkundige staat. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van en de inrichting door koper kunnen de betreffende instanties aanvullende eisen stellen, welke niet voor rekening van verkoper of aannemer komen. Het is geheel de verantwoordelijkheid van koper om, voor de ingebruikname, de bedrijfsvoering en de inrichting te laten voldoen aan het Bouwbesluit en overige vigerende wet- en regelgeving.
De gebruiker van het pand is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering en inrichting benodigde vergunningen en dient deze derhalve zelf aan te vragen.

Garanties
De aannemer geeft de onderstaande garantie:
• 10 jaar op fundering en vloer tegen verzakking;
• 10 jaar op dakbedekking en isolatiepakket tegen lekkage, inclusief alle opstanden e.d.;
• 5 jaar op binnen- en buitenwanden met betrekking tot waterdichtheid en goede hechting van het voegwerk;
• 5 jaar op timmerwerken tegen rotting en delaminatie van plaatmaterialen;
• 1 jaar op kitvoegen, op water- en winddichting en goede hechting;
• 5 jaar op de staalconstructie, op bladderen en loslaten van de zinklagen op staalconstructies;
• 1 jaar op schilderwerk, op bladderen en loslaten van de verflagen.
• 1 jaar op deuren tegen kromtrekken, op hang- en sluitwerk.
• 1 jaar op alle installaties.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 172.500 vrij op naam
Huurprijs
€ 12.480 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
171 m²
Bedrijfshal oppervlak
171 m²
Perceel
171 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Marke 1-2

€ 12.480 /jr € 172.500 v.o.n.