Kelvinlaan 5 9207 JB Drachten

€ 8.750 /mnd

Omschrijving

Bedrijfshal met hoogwaardig afgewerkte kantoren gelegen op het representatieve bedrijventerrein Azeven.

De bedrijfsruimte van ca. 1927 m² is voorzien van lichtstraten en heeft een overhead-deur aan de voorzijde van 400 x 420 cm. De bedrijfsruimte beschikt aan de zijkant over een overdekt loading dock met een overheaddeur van 310 x 310 cm.

De kantoren met een totaal oppervlakte van ca. 129 m² op de begane grond zijn ingedeeld in diverse kantoorvertrekken, ruime entree/ontvangsthal, pantry en toiletgroepen. Tevens is er op de begane grond een uitbreiding van de kantoren gerealiseerd van ca. 30 m² in gebruik als kantine en een los kantoorvertrek. De eerste verdieping van totaal ca. 129 m² in opgedeeld in ca. 55 m² magazijn en 74 m² kantoor en technische ruimte.
De kantoren zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen, airco, stroom en datavoorzieningen.

Het object beschikt over ca. 1430 m² buitenterrein.
Uitbreiding met ca, 2000 m² (verhard) terrein is mogelijk aan de achterzijde van het object.

Ten noordoosten en ten zuidwesten van het klaverblad A7-N31 ligt het nieuwe representatieve Bedrijvenpark Drachten Azeven. Het terrein wordt beheerd en geëxploiteerd door de Exploitatiemaatschappij Bedrijvenpark Drachten Azeven; een samenwerkingsverband tussen Smallingerland en Opsterland.
Op dit moderne bedrijventerrein -ook wel bedrijvenpark genoemd- aan de rijksweg A7, is ruimte voor diverse bedrijven variërend van kennisintensieve bedrijvigheid en R&D tot productiebedrijven en warehousing. Azeven Noord is aantrekkelijk voor logistieke bedrijven vanwege de centrale ligging in Noord-Nederland en de aanwezige infrastructuur. Het terrein kenmerkt zich door de ruim opgezette structuur met veel groen en waterpartijen en de hogere architectonische eisen die gesteld worden aan panden op zichtlocaties. Verder heeft het terrein een hoog veiligheidsniveau en draagt het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B).

Bestemming:
Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: bedrijfsactiviteiten, die zijn genoemd onder de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2 en 4.1, ter plaatse van de aanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.1.

Huurprijs: € 8.750,-- per maand excl. btw
De huurprijs is gebaseerd op het gehele object met 1430 m² buitenterrein, zijnde het gehele kadastrale perceel. Het genoemde extra terrein van 2.000 m² aan de achterzijde is optioneel en nog niet meegenomen in de huurprijs.

Informatie:
Dijkstra Bedrijfsmakelaardij B.V.
Berglaan 14
9203 EG Drachten
0512-541400
Lid NVM- Business
Deelnemer Funda in Business

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 8.750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
2.215 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.982 m²
Terrein oppervlak
3.430 m²
Kantoor oppervlak
233 m²
Vrije hoogte
6,6 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
3.680 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, krachtstroom, lichtstraten, overheaddeuren, pantry en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kelvinlaan 5

€ 8.750 /mnd