Bosscheweg 61 a 5151 BB Drunen

€ 795.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken kan gecombineerd worden op dit grote perceel aan de Bosscheweg bestaande uit een uitgebouwde vrijstaande woning met garage, een grote multifunctionele loods met aangebouwde stallen en een groot weiland. Het totale perceel is bijna 9.000 m² groot en de loods en de stallen zijn in het jaar 2000 grotendeels opnieuw gebouwd.

Alleen de loods heeft al een oppervlakte van ca. 145 m² en is voorzien van bergzolder, pantry en toilet. Achter de loods zijn de paardenstallen te bereiken (2 stuks) van ruim 9 m² en er is voldoende ruimte voor hooiopslag.

Bestemming loods:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “gemend”, vastgesteld op 06 november 2014, waarin het de bestemming “gemengd” heeft gekregen. Denk dan bijvoorbeeld aan activiteiten in de hout- en meubelindustrie, landbouw, metaalbewerking en de bouwnijverheid. Voor de verschillende bedrijvenactiviteit bekijk de laatste foto's van onze presentatie of neem contact op met ons kantoor.

LOODS / BIJGEBOUW / PAARDENSTALLEN

Door middel van een zeer brede oprit bereikt u de loods (de afstand tussen het woonhuis en de erfgrens met de
rechter buren is circa 18 meter, de afstand van de straat naar de loods is circa 28 meter). Aan de voorzijde is er een grote overhead deur met toegang tot een grote ruimte van ca. 15 x 5,7 meter. Aan de linkerzijde van de loods is er een grote vloeistofdichte wasplaats aangelegd.

Het gehele bijgebouw is te splitsen in drie gedeelten. Het eerste gedeelte heeft een zadeldak bestaande uit geïsoleerde dakplaten (goothoogte 4,7 m en nokhoogte 7,95 m) en is ruim 10 x 12 m. In dit gedeelte is er tevens een kantoor, magazijn, niet meer in gebruik zijnde koelcel en trap naar de ruimte boven het kantoorgedeelte voor extra opslag. Er is krachtstroom en een smeerput aanwezig. Het tweede gedeelte heeft een plat dak en is een verlenging van de grote open ruimte. Hier zit ook de pantry (kantine) en het toilet. Het derde en laatste stuk is in gebruik als stal, hooiopslag en zadelruimte. Hier is ook de vetvangput aanwezig die in verbinding staat met de wasplaats. Ook hier is er een zadeldak met geïsoleerde dakplaten en met daklicht ter hoogte van de twee stallen. Er is een grote schuifdeur zodat er makkelijk een trailer naar binnen gereden kan worden. De stallen hebben ook direct een deur richting de weide.

Buiten
De achtertuin is netjes aangelegd met verschillende terrassen en een vijverpartij. Vanaf de achtergevel tot aan het einde van de loods telt de achtertuin 42 meter. De overige grond met agrarische bestemming van ca. 180 x 35 meter is in gebruik als weiland voor de paardjes en verblijf voor de overige dieren zoals de kippen. De paardrijbak is draineert, maar op dit moment niet als zodanig in gebruik.

WOONHUIS

De woning is in 1995 compleet verbouwd en uitgebouwd waardoor deze ruim twee keer zo groot is geworden. Op de begane grond is er naast een woonkamer en woonkeuken een grote bijkeuken, een kantoor met tuinzicht en inpandig bereikbare garage van ruim 41 m² met vlizozolder. Voor de garage is er aan de linkerzijde van de woning een grote oprit (ca. 6,5 x 20 m) met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Het kantoor is ook zeer geschikt als slaap- of speelkamer. De keuken, bijkeuken en het kantoor zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Een mooie plek met veel vrijheid nabij de Loonse en Drunense Duinen en toch zeer centraal gelegen nabij de A59 op 15 minuten rijden van het centrum van Den Bosch.

Indeling

Begane grond
De voordeur in het midden van de woning geeft toegang tot de hal met kelder en trap naar de verdieping. De gehele begane grond is voorzien van stucwerk wanden en plafond. De uitgebouwde woonkamer met tuindeuren aan de achterzijde heeft een mooie parketvloer met zwarte bies en een schitterend zicht op de tuin. In de zijgevel is een glas in loodraam aanwezig. De moderne keuken is geplaatst in L-opstelling en heeft diverse inbouwapparatuur zoals een Miele vaatwasser en combi oven / magnetron, Atag inductiekookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken is afgewerkt met lichte kastjes en een granieten blad met dubbele spoelbak. De enorme bijkeuken met zij entree en het toilet heeft veel bergruimte (kastenwanden met schuifdeuren) en hier zit ook de cv-ketel en was- en droogmachine. Een brede gang geeft toegang tot het kantoor met tuindeuren en de garage met vlizozolder. Het kantoor is ruim 21 m² groot en voorzien van tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Er zijn twee slaapkamers aan de voorzijde (beide ca. 11 m²) en twee slaapkamers aan de achterzijde (ca. 10 m² en 13 m²) van de woning allemaal met vaste kasten. De badkamer is betegeld met een lichte tegel en voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, wastafel en toilet.

Algemeen
- Bouwjaar 1954
- Perceeloppervlakte 8.709 m²
- Inhoud woning ca. 777 m³ inclusief garage (ca. 548 m² exclusief garage)
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 175 m²
- Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte ca. 41 m² (garage)
- Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 14 m² (dakterras)
- Inhoud bijgebouw ca. 1.250 m³
- Gebruiksoppervlakte loods ca. 200 m²
- Gebruiksoppervlakte stallen ca. 60 m²
- Isolatievoorzieningen: originele woonhuis is na-geïsoleerd (spouwmuurisolatie aangebracht). Dat wat aangebouwd is in 1995 is reeds geïsoleerd. De vloeren en de platte daken van de uitbouw zijn geïsoleerd. De meeste ramen zijn voorzien van dubbel glas.
- Originele gevel is in 1995 opnieuw gevoegd.
- Cv-ketel Daalderop 2008.
- Er is een sproei installatie aanwezig met pomp nabij de stallen.
- De elektrische installatie van de woning is in 2007 vernieuwd.
- In 2002 is er een bodemonderzoek gedaan. Deze is op te vragen bij de makelaar.
- Links naast de loods ligt een vloeistofdichte wasplaats.
- Aanvaarding in overleg.

Tot slot
Een woning ziet, voelt en beleeft u pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij leiden u graag rond in deze woning.

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 825.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
266 m²
Bedrijfshal oppervlak
260 m²
Perceel
8.709 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, toilet en pantry

Energie

Energielabel
E 2,05

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bosscheweg 61 a

€ 795.000 k.k.