Energieweg 6651 KT Druten

€ 150.000 v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunits ZZP-er en MKB-ers opgelet. Zoek je een betaalbaar kooppand voor jouw bedrijf. Druten Business Center aan de Energieweg/Van Heemstraweg, op fraaie zichtlocatie, maakt het helemaal waar. Nieuwbouw, top geïsoleerd, flexibele groottes vanaf 160 m² tm 200 m², vrij indeelbaar, vrije hoogte van maar liefst circa 7 meter, #hurenisduurder, #pensioenbelegging, koopsom vanaf € 150.000,00 von excl. BTW

Druten Business Center bestaat uit totaal 4 hoogwaardige bedrijfsunits met een bruto vloeroppervlakte vanaf circa 161 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Deze 4 bedrijfspanden zijn 8,0 meter hoog en kennen met een breedte van 10 respectievelijk 8 meter en een diepte van ongeveer 10 meter legio gebruiksmogelijkheden.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot de 4 grote bedrijfspanden wordt verkregen door middel van een eigen entreedeur welke is voorzien van een solide deur. Daarnaast zijn de bedrijfspanden voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 3,4 meter. De verdieping van de bedrijfspanden is voorzien van veel glas waardoor een lichte en aantrekkelijke werkplek zal ontstaan. De bedrijfspanden zijn gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en wateraansluiting.

Voor nadere info vraag s.v.p. de brochure, prijslijst en aanvullende informatie bij ons kantoor op! De koopprijzen zijn vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Units 21 en 22 krijgen ieder 5 eigen parkeerplaatsen.
Units 1 en 2 krijgen ieder 4 eigen parkeerplaatsen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 150.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m² (in units vanaf 80 m²)
Bedrijfshal oppervlak
160 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Energieweg

€ 150.000 v.o.n.