Segment 15 6921 RC Duiven

€ 1.200 /mnd

Omschrijving

Te huur: Multifunctioneel uitgevoerde bedrijfsunit in bedrijfsverzamelcomplex, gelegen op het bedrijventerrein Centerpoort-Noord. Door de combinatie van bedrijfsruimte met kantoor/showroom zeer geschikt voor o.a. technische groothandel. Totaal vloeroppervlak (2 verdiepingen) ca. 240 m².

Algemeen/ligging:
Voor verhuur is een multifunctionele bedrijfsunit bestaande uit 2 bouwlagen van elk ca. 120 m² is beschikbaar gekomen. Deze unit is onderdeel van een bedrijfscomplex gelegen op het bedrijventerrein Centerpoort-Noord. De bereikbaarheid van dit terrein is uitstekend door de ligging direct aan de A12. Op dit bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, variërend van grote logistieke tot kleine technische ondernemingen.

Indeling:
Begane grond:
Ruime entree met vaste kastenwand, toilet, trapopgang, pantry met doorloop naar L-vormige bedrijfsruimte met elektrisch bedienbare roldeur.
Verdieping:
Grotendeels open vrij indeelbare ruimte met lichtstraat, diverse aparte werk- en presentatiehoeken en deels afgescheiden kantoor. Door een gedeeltelijke verhoging in de verdiepingsvloer is de mogelijkheid aanwezig voor werkzaamheden op de begane grond, die een grotere vrije hoogte vragen.

Maatvoering:
Zowel begane grond als verdieping hebben elk een bruto oppervlak ter grootte van ca. 120 m². De globale lengte- en breedtematen bedragen ca. 15 x 8 m.

Opleveringsniveau:
In huidige staat, compleet met o.a. stadsverwarming, aanwezige inrichting, plafonds, verlichting, krachtstroom en diverse inbraakwerende voorzieningen inclusief alarminstallatie. Wensen m.b.t. aanpassingen bespreekbaar.

Bestemmingsplan/gebruik:
De bedrijfsruimte valt onder de regels van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Centerpoort-Noord, Duiven”, waar het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten, die zijn vermeld in de categorie tot en met 4.1. van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, zijn toegestaan. Lijst op aanvraag beschikbaar. Voor specifieke informatie en/of gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Duiven.

Parkeren:
Direct voor de unit zijn 3 eigen parkeerplaatsen.

Huurcondities:
* Huurprijs € 1.200,- per maand. Geen BTW.
* Huurperiode in overleg te bepalen, doch minimaal 2 jaar.
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index.
* Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte (BW 7:230a) met o.a. bijbehorende algemene en bijzondere bepalingen, w.o. die voor de plicht tot verlenen van periodieke toegang aan verhuurder voor inspectie van het gehele gehuurde pand en controle op het overeengekomen gebruik.

Aanbiedingen en/of voorstellen zijn geheel vrijblijvend en onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar.

Nadere info of bezichtiging: bel 06-23103850.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.200 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²
Bedrijfshal oppervlak
240 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

NVM makelaar

Heilbron Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0316-580860

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Segment 15

€ 1.200 /mnd