Fahrenheitweg 6101 WR Echt

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Soort object:
Gelegen op een uitstekende zichtlocatie bieden wij u deze nieuwbouwlocatie nabij de A2/A73 te huur aan. Het betreft een nieuw te bouwen bedrijfspand met een luxe afwerking voor diverse mogelijkheden waaronder, logistiek, distributie, transport en moderne gemengde bedrijvigheid tot milieucategorie 4.1.

Het terrein is gelegen aan de A2/A73 bij knooppunt Het Vonderen. Gesitueerd op Businesspark Midden Limburg te Echt. Het terrein heeft een perceeloppervlakte van ca. 12.493 m².

Het Businesspark grenst direct aan België en Duitsland. Door de 3-hoeks verbinding Duitsland, Nederland en België heft Echt een Euregionale ligging. Het plangebied heeft een goede aansluiting op de A2 richting Maastricht en Eindhoven alsmede de A73 richting Venlo en Nijmegen. Het Duitse Ruhrgebied alsook het Havengebied van Antwerpen zijn binnen korte tijd bereikbaar via de weg. Tevens kan er transport over water plaatsvinden via Barge Terminal Born. Voor transport via de lucht kan gebruik gemaakt worden van de nabij gelegen luchthavens Maastricht Aachen Airport, Eindhoven, Brussel en / of Düsseldorf.

Parkeren:
Mogelijkheid tot voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Metrage gegevens:
De ontwikkeling bevindt zich momenteel in de ontwerpfase. Vooralsnog is het voor de toekomstige huurder mogelijk hier inspraak in te hebben. De toegestane bebouwingsoppervlakte op het terrein bedraagt maximaal 9.994 m² met een toegestane bouwhoogte van 20 meter.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de kavel te splitsen, waarna deze geschikt is voor het bouwen van 2 hallen. Perceel A: ca. 6.1000 m², perceel B ca. 6.390 m². Informeer naar de mogelijkheden!

Opleveringsniveau:
Bedrijfshal wordt casco met luxe afwerkingsniveau opgeleverd. Kantoren worden turn-key opgeleverd met onder meer: elektra, internet, systeemplafond met ledverlichting, glazen entree-pui, tegelvloer met vloerverwarming, brandwerend glas, airconditioning, pantry, brandhaspels en blussers.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Bestemmingsplan:
Businesspark Midden-Limburg, bedrijventerrein, functieaanduiding bedrijf t/m milieucategorie 4.1

BTW:
Er is sprake van verhuur met BTW.

Huurperioden:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor Statistiek).

Aanvaarding:
In overleg, planning 2019.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
9.994 m²
Bedrijfshal oppervlak
9.994 m²
Perceel
12.493 m² (in units vanaf 9.994 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Fahrenheitweg

Huurprijs op aanvraag