Nijverheidstraat 53 1135 KZ Edam

€ 65 /m²/jaar

Omschrijving

Op een UITSTEKEND BEREIKBARE locatie op bedrijventerrein en industriegebied “Oosthuizerweg” te Edam, bieden wij een representatieve en MULTIFUNCTIONELE casco BEDRIJFSRUIMTE met uitstekende DISTRIBUTIE en OPSLAGMOGELIJKHEDEN TE HUUR aan. De totale oppervlakte bedraagt circa 901 m² waarvoor de ingang zich aan de Beitelstraat bevindt. In overleg is gebruik van het buitenterrein aan de Nijverheidstraat mogelijk.

Algemeen:
Aan de Oosthuizerweg/Nijverheidsstraat te Edam ligt het bedrijventerrein 'Edam-West' ook wel ´Oosthuizerweg´ genoemd. Het bedrijventerrein ´Oosthuizerweg´ is een multifunctioneel gebied met bedrijven in diverse branches en disciplines.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van de beschikbare, zelfstandige bedrijfsruimte is ca. 901 m², deze is gesitueerd met de ingang aan de Beitelstraat. De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een eigen overheaddeur en een losse loopdeur.

In overleg bestaat de mogelijkheid tot huur en gebruik van het royale buitenterrein.

Voorzieningen/ installaties:
Het object wordt casco verhuurd, bevindt zich in uitstekende conditie en is onder meer voorzien van de volgende voorzieningen/installaties welke om niet ter beschikking worden gesteld:
- vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 7,05 meter;
- een vloeistofdichte betonvloer;
- verlichtingsarmaturen;
- 1 elektrisch bedienbare (overhead) laad- en losdeur;
- brandveiligheidsvoorzieningen waaronder brandhaspels en brandblussers;
- buitenterrein is grotendeels verhard door middel van stelconplaten;
- het buitenterrein is geheel omheind, grotendeels door hekwerk;
- direct voor de bedrijfsruimte bevinden zich 4 á 5 parkeerplaatsen.

In overleg bestaat de mogelijkheid tot overname van een aantal aangebrachte zaken, bijvoorbeeld de opslagstellingen. Informeer naar de uitgangspunten.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Industrieterrein Oosthuizerweg”
d.d. 14-009-2016 kent het object de enkelbestemming ‘bedrijventerrein’ en zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 toegestaan.
Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Edam-Volendam, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u per auto?
Het object ligt op 3 minuten rijden van de verbindingsweg N247, welke in 15 minuten een rechtstreekse verbinding heeft met de ring Amsterdam (A10). Rijksweg A7 ligt op minder dan 10 minuten rijden.

Komt u met het OV?
Het object bevindt zich ca. 8 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte aan de Hoornsejaagweg (halte Technische school). Vanaf hier kunt u met bus 314 en 614 (en N14) richting Amsterdam of Hoorn.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein aan de voorzijde van het pand is parkeergelegenheid voor 4 á 5 auto’s mogelijk. Daarnaast bestaat in overleg de mogelijkheid tot gebruik van het afgesloten buitenterrein aan de Nijverheidstraat.

Huurtermijn:
In overleg, uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing, huurder draagt o.a. zelf zorg voor nutsvoorzieningen, telefonie en ICT.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Per direct.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373 /

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
901 m²
Bedrijfshal oppervlak
901 m²
Terrein oppervlak
1.347 m²
Vrije hoogte
7,1 m
Vrije overspanning
23 m
Draagvermogen
3.000 kg/m²
Perceel
2.835 m² (in units vanaf 901 m²)

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m en restaurant op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.