Banksstraat 3 L 6718 XP Ede

€ 174.950 v.o.n.

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunit op bedrijventerrein BTA-12 te Ede!

Eindelijk! Al lange tijd zijn er in Ede vanwege de schaarse grond geen bedrijfsunits meer gebouwd. Op BTA-12 is op een van de laatst beschikbare stukken recent een modern verzamelgebouw met bedrijfsunits gerealiseerd. Alle units in het plan zijn verkocht maar namens onze opdrachtgever mogen wij nu alsnog een prachtige hoekunit aanbieden. Het plan is gerealiseerd aan de Banksstraat, een mooie brede weg, nabij de op- en afritten van de Rijksweg A-30. De beschikbare unit betreft een mooie hoekunit welke is voorzien van bedrijfsruimte met overheaddeur, een aparte loopdeur op de begane grond en een gehele verdiepingsvloer met glas in de voorgevel waar bijvoorbeeld kantoor gerealiseerd kan worden.

Het pand is nieuw en derhalve is er geen overdrachtsbelasting verschuldigd, wat resulteert in een besparing van maar liefst 10,4%!

Adres:
Banksstraat 3L te Ede.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 38,4 m².
1e verdieping ca. 38,4 m².

Opleveringsniveau:
De unit wordt casco opgeleverd en is onder andere voorzien van een monolithisch afgewerkte betonnen vloer op de begane grond en een cementdekvloer op de verdieping, houten trap met balustrade, kunststof dakbedekking en alle gevelkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in aluminium en een elektrische overheaddeur.

Een uitgebreide omschrijving van het opleveringsniveau, de gebruikte materialen en garanties is verwerkt in de brochure welke wij u graag doen toekomen.

Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de representatieve uitstraling is de unit geschikt voor een zeer brede doelgroep. Van hovenier tot bouwbedrijf, van webshop tot opslagruimte. De unit is tevens zeer geschikt als beleggingspand.

Parkeren:
De unit beschikt over twee eigen parkeerplaatsen.

Vereniging van eigenaren:
Ten behoeve van het plan is een vve worden opgericht. Binnen de vve zijn een aantal zaken collectief geregeld zoals de verzekering, onderhoud en reservering voor toekomstige uitgaven.

Parkmanagement:
Op BT-A12 bestaat het concept parkmanagement. Alle bedrijven worden direct lid van deze belangenorganisatie. Parkmanagement omvat een ruim aanbod aan diensten waaronder bijvoorbeeld collectieve beveiliging.

Bereikbaarheid:
Per auto
Bedrijventerrein A-12 is zowel per eigen vervoer als ook per openbaarvervoer zeer goed bereikbaar. Project ‘De Fontein’ zal worden gerealiseerd direct aan de op- en afritten van de Rijksweg A-30 welke aansluit op de rijkswegen A-12 en A-1.

Per openbaar vervoer
In de nabijheid bevinden zich diverse bushaltes en NS-station Ede-Wageningen bevindt zich eveneens op korte afstand.

Koopprijs
€ 174.950,- vrij op naam exclusief btw en exclusief notariskosten.

Koopovereenkomst
Wanneer u de unit wenst aan te komen dan zullen wij de koopovereenkomst opstellen en de notaris zal de leveringsakte opstellen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van het notariskantoor.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzonder van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 174.950 vrij op naam
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
78 m²
Bedrijfshal oppervlak
39 m²
Kantoor oppervlak
39 m²
Vrije hoogte
3,8 m
Perceel
1.820 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Beleggingsobject

Bruto huuropbrengst
€ 1 per jaar
Huurders
1 huurder
Verhuurd
76 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Banksstraat 3 L

€ 174.950 v.o.n.