Robbenplaatweg 15 G 9979 XL Eemshaven

€ 40 /m²/jaar

Omschrijving

Drie representatieve bedrijfsunits gelegen aan de Robbenplaatweg in Eemshaven zijn momenteel beschikbaar voor de verhuur. Het gebouw is gebouwd omstreeks 2011 en is in de loop der jaren goed onderhouden. Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen wat de uitstraling van het gebouw absoluut ten goede is gekomen.

Beschikbare ruimtes

Hal 1: VERHUURD
Hal 2: VERHUURD
Hal 3: VERHUURD
Hal 4: circa 300 m² BVO

Buitenterrein van circa. 300 m2

Ligging en bereikbaarheid

Het gebouw is gelegen op het Oostelijk Industrieterrein van Eemshaven. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A7 zijn uitstekend bereikbaar middels de Provinciale wegen N33 en de N360.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het bedrijfspand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Optioneel

Het is mogelijk om kantoorunits voor de loods te plaatsen. Daarnaast behoord Wifi en internetaansluitingen ook tot de mogelijkheid. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Bestemming

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

• Alarminstallatie
• Brandpreventiemiddelen
• Elektrische overheaddeuren
• Gasheater
• Krachtstroom ( 3 x 80 A)
• Lichtkoepel
• Pantry
• Stelcon betonplaten (as last: ca. 15.000)
• Toilet
• TL-Verlichting
• Vrije hoogte voorzijde circa 5,5 meter
• Vrije hoogte achterzijde circa 4,2 meter

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 840,- per maand excl. BTW (afhankelijk van de unit en huurperiode)

Huurtermijn: In overleg, vanaf 1 maand

Servicekosten: Nader overeen te komen

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom prachtige units beschikbaar voor uw onderneming gelegen op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de beschikbare units? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Robbenplaatweg 15 G in Eemshaven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 40 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 840 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
900 m² (in units vanaf 225 m²)
Bedrijfshal oppervlak
900 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Robbenplaatweg 15 G

€ 40 /m²/jaar