Kerver 6 a 5521 DB Eersel

€ 27.000 /jr

Omschrijving

Kerver 6a te Eersel

Zoekt u een representatieve bedrijfsruimte met kantoor op zeer centrale locatie op industrieterrein de 'Haagdoorn' te Eersel? Dan is de Kerver 6a mogelijk perfect voor uw bedrijf. Direct vanaf de snelweg A67 bij binnenkomst in het dorp treft u dit pand.

Omschrijving
Kantoor

Begane grond
Vanuit een mooi aangelegd voorterrein treedt u de lichte en ruime kantoorruimte binnen. Deze ruimte is prettig in gebruik door de grote hoeveelheid daglicht welke via de voorzijde binnenkomt. U kunt deze ruimte gebruiken als werkplek, showroom of ontvangstruimte. De vloer-, wand- en plafondafwerking is naar eigen wens aan te passen zodat de voor uw bedrijf gewenste uitstraling wordt verkregen.
Verwarming van de ruimte gebeurt middels stralingspanelen in het plafond. Achter de deuren in het kantoor treft u een pantry en diverse inbouwkasten.
In de hal tussen het kantoor en de bedrijfshal treft u vooraan de meterkast met eigen data en nutsaansluitingen. Voorbereiding voor een alarminstallatie is hier ook aanwezig en kan op verzoek functionerend worden opgeleverd. Naast de meterkast treft u een van elkaar separaat dames- en herentoilet en hiernaast de trap naar de verdieping.

Eerste verdieping
Op de verdieping komt u eerst op de overloop waar toegang is tot de cv-ruimte. Gaat u rechts komt u in de grote open kantoorruimte welke naar eigen wenst in te delen is. In de ruimte is een water- en afvoeraansluiting zodat hier eventueel een tweede pantry geplaatst kan worden. Verwarming van deze verdieping gebeurt middels de stralingspanelen tegen het plafond. Alle ramen zorgen ervoor dat de verdieping van voldoende daglicht is voorzien. Rechts in de kantoorruimte is nog een archief/opslagruimte gelegen. Deze ruimte is gelegen boven de toegangsgang naar de bedrijfsruimte en ideaal voor het opslaan van spullen.
Mocht het wenselijk zijn dat de bovenverdieping verder wordt afgewerkt dan is dit bespreekbaar met de verhuurder. Dit tegen een opslag op de huurprijs.

Bedrijfsruimte
Vanuit het kantoor op de begane grond maar natuurlijk ook vanaf de straat te bereiken is de gang naar de bedrijfshal. Middels de dubbele deuren komt u in de entreehal met een breedte van 2,30 meter. Door opnieuw twee dubbele deuren komt u in de bedrijfshal zelf. Deze is geheel vrijdragend en heeft een breedte van 9,50 meter, een lengte van 26,00 meter en een vrije hoogte van 4,50 meter. De twee grote lichtstraten in de hal zorgen voor een prettig werk- en verblijfsklimaat. De hal wordt verwarmt middels stralingspanelen tegen het plafond. Rondom in de hal is (kracht)stroom aanwezig. Achter de hal ligt een klein buitenterrein voor opslag van spullen.

Bijzonderheden
Oppervlakte bedrijfsruimte: 265 m²
Oppervlakte kantoren 155 m²
Huurprijs: € 2.250,- per maand exclusief btw
Huurbetaling: maandelijks
Gas/water/elektra: voor rekening huurder middels eigen meteraansluitingen
Servicekosten: niet van toepassing
Borgsom: € 4.500,-
Beschikbaar: op korte termijn mogelijk
Huurperiode: 5 jaar + 5 jaar of anders in overleg
Opzegtermijn: 12 maanden
Indexering: jaarlijks conform opgave CBS

Bestemmingsomschrijving:

De voor ‘Bedrijf – 2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven genoemd in bijlage 1 (Staat van bedrijfsactiviteiten) onder de milieucategorie 2 t/m 3.2, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige en risicovolle bedrijven;
b. tevens bedrijven genoemd in bijlage 1 (Staat van bedrijfsactiviteiten) onder de milieucategorie 4.1 en 4.2, ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige en risicovolle bedrijven: (niet op de locatie van de Kerver 6 van toepassing)
c. productiegebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen;
d. perifere detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘detailhandel perifeer’;
e. kantoren, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘kantoor’;
f. bedrijfswoningen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning’;
g. opslag en uitstalling;
h. parkeervoorzieningen;
i. groenvoorzieningen;
j. nutsvoorzieningen;
k. wegen, paden en straten;
l. tuinen, erven en verhardingen;
m. water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

Neem dan contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging. Alvorens een bezichtiging in te plannen zullen wij u vragen eerst een omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten met ons te delen. Alvorens uiteindelijk tot een huurovereenkomst te kunnen komen dienen er jaarstukken te kunnen worden overlegd of dient een ondernemersplan ter hand gesteld te kunnen worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 27.000 per jaar
Aangeboden sinds
16 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
420 m² (in units vanaf 265 m²)
Bedrijfshal oppervlak
265 m²
Kantoor oppervlak
155 m²
Vrije hoogte
4,6 m
Vrije overspanning
9 m
Perceel
438 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, krachtstroom, betonvloer, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerver 6 a

€ 27.000 /jr