de Greefstraat 1 5622 GJ Eindhoven

€ 24.000 /jr

Omschrijving

De Greefstraat 1, 5622 GJ, Eindhoven

Achter deze brede gevel bevindt zich een zeer luxe en representatieve bedrijfsruimte.
Compleet voorzieningenniveau en met hoogwaardige materialen inwendig gerenoveerd in 2010. Uitermate geschikt voor o.a.: De “beauty en health” branche; Praktijk-/oefenruimte; Bedrijven in de opleidingsbranche of kantoorruimte.

Opp. wachtruimte/showroom: ca. 45 m².
Opp. praktijkruimte(n): ca. 220 m2
Aanvaarding: in overleg
Huurprijs: € 24.000,= per jaar (excl. BTW)

OMGEVINGS-FACTOREN

INDEHet object is gelegen op een aantrekkelijke locatie op het bedrijventerrein “Mensfort”. Aan de rand van de woonwijk is dit bedrijventerrein gebouwd in de jaren zestig en er zijn voornamelijk ambachtelijke bedrijven.
BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein “Mensfort” is goed te bereiken. De locatie is gelegen in de nabijheid van de op- en afritten van de snelweg van Amsterdam naar Maastricht (A2 / A58), vlakbij de Boschdijk en Dr. Cuyperslaan. Ook per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar.
BESTEMMING
Op het bedrijventerrein mogen zich kleinschalige industriële bedrijven vestigen.
TYPE OBJECT
Het betreft een in betonconstructie uitgevoerd object, met metselwerk wanden , kunststof kozijnen met dubbel glas, daglicht light tubes en deels plat dak voorzien van bitumineuze dakbedekking. Alle ruimten op de begane grond. Tevens zijn er 2 toiletgroepen en een kantineruimte met een uitgebreide keukeninrichting. Alle ruimtes hebben een hoogwaardige afwerking (2010) en hebben de volgende onderverdeling in BVO:

- Showroom/winkel/receptie ca. 45 m2
- Kantoor-/ praktijkruimte ca. 130 m2
- Bedrijfsruimte/atelier ca. 90 m2

PARKEREN
In de straat en directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig.
SHOWROOM/WINKEL/RECEPTIE
Representatieve entree (2010) met kunststof kozijn met dubbele deuren met glaspartij welke toegang biedt tot de genoemde ruimte.

Ruime showroom met veel lichtinval, voorzien van stucwerk wanden, fraai gecoate gladde (beton)vloer, radiatoren, systeemplafond met inbouwverlichting en luchtbehandeling.

KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE
Fraaie en ruime gang met garderobe en toegang naar de afzonderlijke kantoorruimten, toiletgroepen, bedrijfsruimte, kantineruimte en magazijn.
Kantoorruimte 1 (ca 17 m2) voorzien van vloerbedekking, stucwanden, dubbele deur met glaspartij, systeemplafond met inbouwverlichting. Vanuit kantoor via raampartij zicht in atelierruimte en showroomruimte.
Kantoorruimte 2 (ca 21 m2) voorzien van luxe tegelvloer, systeemplafond met inbouwverlichting, stucwanden en met aansluitingen voor warm- en koud water.
Kantoorruimte 3 (ca 17 m2) voorzien van luxe tegelvloer, systeemplafond met inbouwverlichting, stucwanden en met aansluitingen voor warm- en koud water.
Ruim bemeten toiletruimte (gescheiden dames- en herentoilet) welke geheel betegeld is (2010) en voorzien van een hangcloset, fontein en automatische verlichting.
Goede kantineruimte voorzien van dezelfde gecoate vloer, kunststof raamkozijn, systeemplafond met inbouwverlichting en keukeninrichting welke is voorzien van een uitgebreide keukeninstallatie (2010) met diverse inbouwapparatuur, te weten: kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koelkast. Tevens is er volop kastruimte aanwezig.
BEDRIJFS-/ATELIERRUIMTE
Atelier-, cq. oefen-/instructieruimte 1 (ca. 34 m2) met gladde gecoate vloer, stucwanden, light tube voor daglicht, systeemplafond met verlichting, ventilatie en centrale verwarming.
Atelier-, cq. oefen-/instructieruimte 2 (ca. 57 m2) met gladde gecoate vloer, stucwanden, light tube voor daglicht, systeemplafond met verlichting, ventilatie en centrale verwarming.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 24.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m²
Bedrijfshal oppervlak
220 m²
Kantoor oppervlak
45 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

de Greefstraat 1

€ 24.000 /jr