Steenoven 40 5626 DK Eindhoven

Prijs n.o.t.k. Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Steenoven 40 te Eindhoven

Compleet geoutilleerde productiekeuken
met HACCP-certificering

TE HUUR / TE KOOP

Introductie
Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars B.V. en Vissers & Partners Bedrijfsmakelaars B.V. nodigen u graag uit om deel te nemen aan de verkoopprocedure van het bedrijfsgebouw met professionele productiekeuken, koel-/vriescellen, kantoorruimten en verhard buitenterrein, alsmede ondergrond, erf en overige aanhorigheden, gelegen te Eindhoven aan de Steenoven 40 (5626 DK).

Object
Het te verkopen object betreft een vrijstaand bedrijfscomplex in deels twee bouwlagen met verhard buitenterrein, ondergrond, erf en overige aanhorigheden. Het onderliggende kavel heeft een oppervlakte van 3.705 m² en is grotendeels verhard, met aan de voorzijde een aangelegde groenvoorziening met volwassen beplanting.

Het object bestaat op de begane grond uit een gesegmenteerde productieruimte met professionele productiekeuken inrichting, koel-/vriescellen, magazijn en logistieke ruimte met laad-/losperron, alsmede een industriële wasserij. Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een tweede bouwlaag c.q. eerste etage welke is ingericht als kantineruimte, was-/kleedruimten en kantoren, alsmede de technische ruimten.

Het object is in 2005 geheel op maat van de eindgebruiker (verkoper) gerealiseerd met veel aandacht voor een duurzaam en onderhoudsarm karakter. Het gebouw is tot en met oktober 2017 volledig in bedrijf geweest als grootschalige productiekeuken (capaciteit van circa 4.000 maaltijden per dag) en wasserij bij Meander Maaltijd- en linnenservice BV.

Het beantwoordt daarmee volledig aan de wensen en eisen die onder meer horeca(-gerelateerde) bedrijven heden ten dage stellen aan hun productieomgeving, waarbij het gebouw geheel conform HACCP-normering is afgewerkt. Het gebouw beschikt onder meer over een WKO-installatie, airconditioning, koel-/vriescellen, snelkoelers, smart drains, vetvangputten, noodstroomvoorziening, elektrische hygiënepoorten, r.v.s. inrichting en apparatuur, een en ander conform de Inventarisatielijst als opgenomen in de dataroom.

Het object bestaat uit de volgende vloeroppervlakten:
Bouwlaag Functie Bruto opp. Netto opp.
Begane grond Bereidingsruimten, koel-/vriescellen, wasserij, opslag,
magazijn, gangzone, kantoor, miva 1.829,48 m2 1.640,33 m2
1e etage Kantoren, was-/kleedruimten, kantine, techniek 319,95 m2 251,23 m2
Totaal 2.149,43 m2 1.891,56 m2

Locatie
Omgevingsfactoren
Het object is gelegen op zichtlocatie aan de hoofdweg nabij de entree van bedrijventerrein “Kapelbeemd”. Het bedrijventerrein is gesitueerd aan de noordzijde van Eindhoven.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar via de hoofdinvalsweg naar Eindhoven-centrum, de Boschdijk. Via die route heeft het tevens een snelle en eenvoudige verbinding met het snelwegennet, Ring Eindhoven, zijnde de A2 (Eindhoven-Amsterdam) en de A58 (Eindhoven-Breda).

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Op het achterterrein bevinden zich thans 26 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling.

Bouwkundige staat
Er is sprake van duurzaam materiaalgebruik en de onderhoudssituatie kan worden aangemerkt als zeer goed.

Bestemming
De locatie valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Kapelbeemd - Acht 2007”, en heeft de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden III’. Onder deze bestemming zijn onder meer begrepen bedrijven in de categorie 2 en categorie 3 en volumineuze detailhandel.

Levering
Het object wordt door verkoper verkocht en door koper aanvaardt vrij van huur en/of gebruik en in de huidige technische staat, ‘as is, where is’.
Levering geschiedt inclusief het aanwezige meubilair, stellingen, procesinstallaties en –appratuur en overige losse zaken zoals beschreven in het Ruimteboek De Meander (begane grond en eerste etage) welke is opgenomen in de dataroom.

Voorwaarden
Koopprijs
N.O.T.K.

Overdrachtsbelasting
Uitgangspunt is een met btw belaste levering. De levering is tevens belast met overdrachtsbelasting (6%).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 10 dagen na gunning.

Huurprijs
N.O.T.K.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Contact
Voor informatie verwijzen wij naar steenoven40.nl

Dataroom
Voor informatieverstrekking en inzage in documenten wordt gebruik gemaakt van een digitale dataroom. Toegang tot de dataroom dient te worden aangevraagd per e-mail via:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
2.469 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.149 m²
Kantoor oppervlak
320 m²
Perceel
3.705 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Steenoven 40

Prijs n.o.t.k. Prijs n.o.t.k.