Lodewijkstraat 4-6 5652 AC Eindhoven

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Locatie:
De te huur aangeboden bedrijfsruimte met kantoorruimte in de 3 zelfstandige bedrijfspanden in de Hurkse Bogen kunnen prima gecombineerd gebruikt worden en zijn gelegen aan de Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven op bedrijventerrein De Hurk, het oudste bedrijventerrein van Eindhoven. Dit van oudsher bijzonder bedrijfspand met 4 karakteristieke en herkenbare bogen, ondergaat een rigoureuze metamorfose waardoor er drie bedrijfsunits ontstaan. Het tot op heden vrij "gesloten" pand wordt volledig "geopend" met grote glaspartijen en drie nieuwe glazen torens.

Bereikbaarheid Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven:
Deze bedrijfsruimte met kantoorruimte in de Hurkse Bogen aan de Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 op Bedrijventerrein De Hurk te Eindhoven zijn direct gelegen (middels 3 op- en afritten) aan de A2/N2, nabij de A67, A50 en de A58 en tevens aan de rondweg van Eindhoven. Middels diverse buslijnen en HOV-halte is het terrein ook met openbaar vervoer goed te bereiken vanaf Centraal Station Eindhoven, Eindhoven Airport en Veldhoven.

Beschikbare oppervlakte voor de verhuur:
Ca 8.445 m² totaal - onderverdeeld in 3 bedrijfspanden - vanaf ca 2.273 m²
Bedrijfshal A - ca 1.621 m² bedrijfsruimte met ca 652 m² kantoor
Bedrijfshal B - ca 2.369 m² bedrijfsruimte met ca 653 m² kantoor
Bedrijfshal C - ca 2.525 m² bedrijfsruimte met ca 645 m² kantoor

Parkeergelegenheid Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven:
Ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar, gelegen op eigen parkeerterrein aan de voorzijde van het bedrijfspand en aanvullend diverse gratis openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving van de Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
De 3 bedrijfshallen variëren in grootte en zijn flexibel in te richten. Hierdoor kan iedere organisatie optimaal laten zien wat ze kan en maakt. Koppel dat aan het DNA van de stad, en Hurkse Bogen biedt de perfecte zichtlocatie voor verschillende hightech en design toepassingen. Van een montagehal voor de nieuwste elektrische auto’s tot een timmerbedrijf voor ‘tiny houses’, of van een state-of-the-art researchlaboratorium tot een showroom voor moderne designmeubels. In Hurkse Bogen is ruimte voor elk bedrijf dat zichzelf wilt laten zien!

In Hurkse Bogen is straks ruimte voor 3 bedrijven die zichzelf in Eindhoven willen laten zien! Deze zichtbaarheid wordt vergroot door de ligging; aan de entree van bedrijventerrein De Hurk, grenzend aan de ringweg en binnenstad. Dus uitstekende bereikbaarheid, direct vanaf de A2.

Van terughoudendheid en gesloten naar open en uitnodigend, zijn de kernwaarde van het transformatieproject Hurkse Bogen. Zichtbaarheid (transparantie) als dé onderscheidende waarde van de karakteristieke Hurkse Bogen, is een groots transformatieproject, naar ontwerp van Niels Olivier, dat 3 inspirerende bedrijfshallen met kantoor oplevert (ca 2.400 m², 3.100 m² en 3.300 m²) voor productiebedrijven die willen laten zien wat ze kunnen. Onder het mom van “show your workspace” worden producten, processen, techniek, robotica en vakmanschap zichtbaar.

Aanvaarding:
Q2 2024.

Kadastrale gegevens Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven:
Gemeente: Strijp
Sectie: D
Perceelnummer: 1305
Oppervlakte: 9.033 m² (geheel perceel)

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan van deze bedrijfshallen aan de Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven op Bedrijventerrein De Hurk is op te vragen via één van onze bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. en/of via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Bouwjaar:
1955

Herontwikkeld:
2022

HUURGEGEVENS

Aanvangshuurprijs per bedrijfshal:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
Vijf jaren.

Verlengingstermijn:
Vijf jaren.

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering:
Deze bedrijfshallen aan de Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven op Bedrijventerrein De Hurk zullen jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.:
Indien huurder niet aan het “90% criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Meer informatie Hurkse Bogen te Eindhoven:
Wenst u meer informatie over deze 3 beschikbare bedrijfshallen welke te huur zijn in dit bedrijfsgebouw aan de Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven op Bedrijventerrein de Hurk, neem dan vrijblijvend contact op met één van de bedrijfsmakelaars bij Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V.

Onze bedrijfsmakelaar de heer Bas Deitmers RT is van alle beschikbare informatie op de hoogte betreffende de verhuur van de bedrijfsruimte in de Hurkse Bogen aan de Lodewijkstraat 4 - 6 + Beemdstraat 2 te Eindhoven.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
8.465 m² (in units vanaf 2.273 m²)
Bedrijfshal oppervlak
6.515 m²
Kantoor oppervlak
1.950 m²
Perceel
9.033 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lodewijkstraat 4-6

Prijs n.o.t.k.