Schuttersstraat 21 6181 AC Elsloo (LI)

€ 3.250 /mnd € 499.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Ca. 550 m² bedrijfsruimte gelegen bij industrieterrein 'De Beekerhoek'. Het pand is verdeeld in ca. 390 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 160 m² op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte is grotendeels luxueus afgewerkt met een mix van houtwerk en een industriële uitstraling.

LOCATIE
Het object is gelegen bij het industrie,- en handelsterrein De Beekerhoek en Business Park Stein. De gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijk als regionaal georiënteerd. In de omgeving zijn onder andere gevestigd: Het Makado winkelcentrum, Bours keukens, Anytime Fitness, Carpetright, Aveve, Nederlandse Kalenderfabriek, Spronken automaten BV en meerdere lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een NS-station.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte heeft een representatieve uitstraling vanwege de vele lichtinval en het fraaie houtwerk. Het pand is voorheen in gebruik geweest als dansschool, maar ook ook retail of showroom behoort zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijke en eenvoudig om de ruimte om te bouwen tot ruime kantoorruimtes. De begane grond beschikt aan de voorzijde over een grote open ruimte en heeft aan de achterzijde meerdere kleine ruimtes. Vanuit de grote open ruimte is de trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping beschikt over 2 grote ruimtes. Het pand is verder uitgerust met airconditioning, grotendeels parket vloeren, meerdere toiletgroepen, heaters en veelal spots.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende parkeerplekken op het omheinde en verharde buitenterrein.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 499.000 kosten koper
Huurprijs
€ 3.250 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
550 m² (in units vanaf 450 m²)
Bedrijfshal oppervlak
550 m²
Perceel
1.345 m² (in units vanaf 450 m²)

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, toilet en heater

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schuttersstraat 21

€ 3.250 /mnd € 499.000 k.k.