Business Park Stein 302 6181 MC Elsloo (LI)

€ 4.995 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Vrijstaande bedrijfshal (ca. 1.000 m²) gelegen op een verhard en omheind perceel van ca. 4.500 m².

LOCATIE
Het object is gelegen op Business Park Stein waar zowel plaatselijk als regionaal georiënteerde bedrijven gevestigd zijn. In de omgeving zitten onder andere: Het Makado winkelcentrum, Bours keukens, Anytime Fitness, Carpetright, Aveve, Nederlandse Kalenderfabriek, Spronken automaten BV en meerdere lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het object is optimaal per en auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich een NS-station te Beek.

BESTEMMINGSPLAN
Voor de locatie geldt binnen het huidige bestemmingsplan Business Park Stein een enkelbestemming bedrijf met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Voor verdere informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u ruimtelijkeplannen.nl raadplegen of contact opnemen met ons kantoor.

BEDRIJFSRUIMTE/BUITENTERREIN
De bedrijfshal (50m x 20m) beschikt o.a. over 3 heaters, 2 overheadpoorten (4m x 5m), een betonvloer en led-verlichting. In de hal bevindt zich een verhoogde kantoorunit van ca. 27 m². Naastgelegen aan de kantoorunit zijn het toilet en de wasvoorzieningen gesitueerd. De loods heeft een hoogte van ca. 7 meter en is v.v. een lichtstraat over bijna de gehele lengte. Het gehele buitenterrein is omheind en beklinkerd.

PARKEERVOORZIENING
Ruim voldoende parkeerplekken op het omheinde en verharde buitenterrein.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.995 per maand
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
1.027 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Bedrijfshal oppervlak
1.000 m²
Kantoor oppervlak
27 m²
Vrije hoogte
7,1 m
Perceel
4.500 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, heater, betonvloer, krachtstroom, overheaddeuren en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 5000 m of meer, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op 500 m tot 1000 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Business Park Stein 302

€ 4.995 /mnd