Escudo 8305 BM Emmeloord

€ 447.000 v.o.n.

Omschrijving

Te koop: 4 nieuw te bouwen bedrijfsruimtes aan Escudo te Emmeloord.

Start bouw: medio oktober 2022.
Nog 1 bedrijfsruimte beschikbaar.

Op het bedrijventerrein “de Munt”, op de hoek met de Escudo en de Euro wordt een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd voorzien van 4 ruimtes met een oppervlakte variërend van circa 200 m² tot circa 400 m². De locatie is nabij de A6, en heeft een goede bereikbaarheid. Vanaf de rondweg Kuinderweg is de kavel goed zichtbaar.
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gebouwd op een ruime kavel, met voldoende parkeergelegenheid en rangeerruimte. Het perceel is van 2 kanten bereikbaar. Afhankelijk van de grote en de bestemming zal het aantal parkeerplaatsen worden toegewezen.

In overleg zal moeten worden gekeken voor welke doeleinden de ruimtes gebruikt gaan worden. In overleg zijn eventueel de grote van de ruimtes nog te wijzigen.
Vraag hiervoor bij de makelaar naar de mogelijkheden.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

Grondwerk/ fundering
Het grondwerk ten behoeve van de fundering en vloer wordt uitgegraven volgens de eisen van de constructeur.

Begane grondvloer
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een in het werk gestorte gewapende betonvloer met een nuttige belasting van ca. 1.000kg/m². De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt. RC-waarde vloerisolatie minimaal 3,5m2 K/W.

Verdiepingsvloer
De optionele verdiepingsvloer is een betonnen kanaalplaatvloer.

Draagconstructie
De draagconstructie van het gebouw bestaat uit een staalconstructie die geheel vervaardigd is volgens berekening en tekening van de constructeur.

Gevels
De gevels worden uitgevoerd in zogenaamde 'geïsoleerde sandwichpanelen' in kleur. De panelen hebben een totale Rc-waarde van 3,5 m2K/W. Deze panelen worden aangebracht op de achterliggende staalconstructie en sluiten aan de onderkant aan op de betonnen begane grondvloer. Kleurstelling kan eventueel afwijken met de impressies. Een gedeelte van de gevelbekleding word nog bekleed met strekmetaal zoals op impressies zijn weergegeven.

Buitenkozijnen
De buitenkozijnen worden uitgevoerd in aluminium en het aangebrachte hang en sluitwerk voldoet aan weerstandsklasse 2. De overheaddeuren worden geïsoleerd uitgevoerd met dubbele glasstrook in het midden. Deze deuren zijn elektrisch bediend. De overheaddeuren aan de achterzijde hebben een breedte van ca. 4,00 en zijn 4,20 meter hoog.

Dakconstructie
De dakconstructie van het gebouw bestaat uit stalen geprofileerde dakplaten, voorzien van een dampremmende laag en isolatie (totale Rc-waarde van 4,5 m2K/W). De daken worden afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking of gelijkwaardig product.

Binnenwerk
De ruimte scheidende wanden worden uitgevoerd in prefab (cellen)betonelementen.
Indien er op plattegronden binnenwanden en -deuren vermeld staan zijn deze indicatief, doordat het pand in casco staat wordt opgeleverd is een dergelijke afbouw voor rekening koper.

Timmerwerken
De meterkast wordt afgewerkt, geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. In de meterkast worden voor het storten van de betonvloer invoerbochten aangebracht t.b.v. de nutsbedrijven; geheel volgens de geldende eisen van de nutsbedrijven. De stalen onderdelen van de hoofddraagconstructie worden waar nodig volgens voorschriften van de brandweer brandwerend bekleed.

Sanitair/vuilwaterafvoer
De bedrijfsruimtes worden standaard voorzien van een toilet met een aansluiting op het gemeentelijk riool.

Wateraansluiting
De bedrijfsruimtes worden voorzien van een wateraansluiting.

Electra
De bedrijfsruimtes worden voorzien van een elektra aansluiting. Krachtstroom t.b.v. deuren is inclusief. In de ruimtes komen 2 lichtlijnen. De toiletruimte wordt voorzien van een schakelaar en lichtpunt. De meterkast is een standaard.

Verwarming
Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen of tijdens de bouw te laten uitvoeren als optioneel afbouwpakket. Informatie hierover kunt u opvragen bij de verkopende makelaar.

Buitenterrein
Het terrein, alsmede de in-/uitrit worden verhard (zoals op tekening aangeven) door het aanbrengen van een bestrating van betonnen klinkers. Iedere ruimte krijgt 2 parkeerplaatsen aan de voorkant. Aan de kant van de Escudo worden een aantal parkeerplaatsen gerealiseerd. Op de erfafscheiding wordt een standaard hekwerk aangebracht. Het hekwerk tussen de verschillende panden zit niet in de prijs inbegrepen.

Diversen
Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van de architect, constructeur, ontwikkelaar e.d. zijn voorbehouden.

Bouwaanvraag
De koper is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-, milieu- en gebruiksvergunning, eventuele afbouwpakketten anders dan in de bouwvergunning is verkregen. Hoewel deze informatiebrochure met grote zorg is samengesteld aanvaarden de aanbieders ervan geen verantwoordelijkheid voor onvolledigheden, afwijkingen en/ of tussentijdse wijzigingen. Ook moeten zij een voorbehoud maken voor wijzigingen voortvloeiend uit eisen van de brandweer, overheid en nutsbedrijven. Deze informatie is geheel vrijblijvend en aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Deze wijzigingen zullen geen ernstige afbreuk doen aan de waarde en bruikbaarheid van de bedrijfsruimte en geven geen recht tot enige verrekening met de koper.

Koop-/aannemingsovereenkomst
Met het ondertekenen van de koopovereenkomst verplicht u zich tot het betalen van de koopprijs, terwijl wij ons door medeondertekening verplichten tot de bouw van het geheel. Nadat de overeenkomst door de koper en verkoper is ondertekend ontvangt u hiervan een kopie. Het originele exemplaar wordt naar de notaris gezonden, die dan de notariële akte van eigendomsoverdracht zal opmaken. Eventueel meer- en minderwerk wordt verrekend met de laatste termijn en dient voor oplevering op de bouwrekening van de aannemer overgemaakt te zijn.

De volgende posten zijn in de verkoopprijs opgenomen
- Grondkosten;
- Notariskosten overdracht;
- Kadastrale inschrijvings- en inmeetkosten;
- Honorarium architect;
- Honorarium constructeur;
- Sonderingskosten;
- Bouwkosten;
- CAR verzekering tot de oplevering;
- Aansluitkosten elektra, water, kpn en CAI.

De volgende kosten zijn niet meegenomen in de koopsom
- Kosten hypotheekakte, taxatiekosten en hypotheekrente tijdens de bouw van het object;
- Binnenschilderwerk;
- BTW;
- Eventueel meer- minderwerk;
- Zonnepanelen.

Overzichtstekeningen
De kleuren in de overzichtstekeningen zijn indicatief en kunnen afwijkend zijn van de werkelijkheid.

Extra mogelijkheden
Eventuele extra opties wordt in overleg met de aannemer geoffreerd als maatwerk.

Verkoopprijzen
Unit A ca. 297 m², eigen buitenterrein ca. 123 m², € 447.000,-- v.o.n.
Unit B ca. 399 m², eigen buitenterrein ca. 214 m² VERKOCHT
Unit C ca. 397 m², eigen buitenterrein ca. 273 m² VERKOCHT
Unit D ca. 297 m², eigen buitenterrein ca. 327 m² VERKOCHT

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 447.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
297 m²
Bedrijfshal oppervlak
297 m²
Draagvermogen
1.000 kg/m²
Perceel
3.999 m²

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Emmeloord-Bedrijventerrein de Munt, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Escudo

€ 447.000 v.o.n.