Veldstraat 21 7532 ZE Enschede

€ 22.275 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Te huur ruime winkel/opslagruimte. De voorzijde is bestemd voor winkelruimte. De achterzijde van het onderhavige object kan worden gebruikt ten behoeve van opslag.

Indien u een andere bestemming wenst te geven aan het gehuurde, staat de gemeente Enschede open voor overleg.
De functieaanduiding detailhandel volumineus is bedoeld voor de winkelruimte waarin de bestemming aangeeft dat deze zich leent voor detailhandel in woninginrichting en meubelen.

Bestemmingsplan
“Bestemmingsplan Glanerbrug 2010” met als enkelbestemming “Gemengd 2” En als functieaanduiding “detailhandel” “detailhandel volumineus”

Kadastrale gegevens:
Gemeente Lonneker, sectie E, nummer 6322 (gedeeltelijk), 6860 en 5759, groot 1100 m².

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 691 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- gasheater
- kantoorkamer
- mogelijkheid tot uitbreiding op de verdieping
- vloerbedekking
- mogelijkheid voor het plaatsen van een toilet en pantry.

Huurprijs:
€ 22.275,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Door de ligging op zeer korte afstand van de winkelstraat (de Gronausestraat) is het object zeer goed bereikbaar. Ook de parkeergelegenheid op het naastgelegen terrein is ruim voldoende te noemen.

Omgevingsfactoren:
De winkel is gelegen in Glanerbrug ten oosten van Enschede aan de rijksgrens met Duitsland. De ligging op korte afstand van de doorgaande winkelstraat zorgt voor een zeer goede bereikbaarheid. De omliggende bebouwing bestaat voornamelijk uit woningen en een garagebedrijf. Op korte afstand bevindt zich de Gronausestraat, hier hebben zich meerdere winkels gevestigd. In de nabije omgeving zijn onder andere gevestigd, Autogarage Henk Damhuis, Kringloopcentrum Glanerbrug, Hubo bouwmarkt, Tuunte, de Zuivelhoeve en Fleur en Interieur.

Parkeren:
Op eigen terrein aan de voorzijde is voldoende parkeergelegenheid. In de omgeving behoort vrij parkeren ook tot de mogelijkheden.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 22.275 per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
691 m²
Bedrijfshal oppervlak
691 m²

Indeling

Voorzieningen
Heater

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veldstraat 21

€ 22.275 /jr