Grachtstraat 11 A 6287 AE Eys

€ 498.000 k.k.

Omschrijving

In een mooie landelijke omgeving (Eys, gemeente Gulpen-Wittem) is deze perfecte combinatie van wonen en werken gelegen. Op straatniveau is de zeer ruim opgezette bedrijfsruimte
(totaal ca. 284 m²) bestaande uit een winkelruimte, kantoren, garage, magazijnruimte en ruime parkeergelegenheid gelegen.

Op tuinniveau is het riant woonhuis met tuin en huisweide gelegen. Het woonhuis beschikt onder andere over 6 slaapkamers en een royaal perceel (circa 1.275 m²) met prachtige vergezichten over het Heuvellandschap rondom Eys.

Algemeen:
Bouwjaar : 1980 / 1998
Inhoud woning : circa 840 m³
Gebruiksoppervlakte : wonen: circa 228 m² bedrijfsruimte: circa 284 m²
Perceeloppervlakte : circa 1.275 m²
Aanvaarding : in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit : voldoende groepen aanwezig
Wateraansluiting : aanwezig
Gasnetaansluiting : aanwezig
Rioolaansluiting : aanwezig
TV aansluiting : via kabel
Kozijnen :houten kozijnen
Isolatie : dubbel glas/dakisolatie/vloerisolatie/spouwmuren
Zonwering :deels voorzien van rolluiken en zonneschermen

Installaties:
Centrale verwarming : via gasgestookte c.v.-ketel (Agpo Econfort, in eigendom)
Warm watervoorziening : middels boiler

Indeling woonhuis:
• Begane grond
Entree/ hal met bordestrap naar de 1e verdieping.

• Eerste verdieping / tuinniveau
Entree/hal met toegang tot het toilet met fontein, toegang tot het balkon en de woning. Hal met toegang tot de badkamer, keuken, woonkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.

Ruime badkamer, voorzien van 2 wastafels, hoek-/ligbad en separate douchebak.
Half open woonkeuken met keukenopstelling in L-vorm, voorzien van combi-oven, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en spoelbak. De keuken beschikt tevens over een bergkast met hierin de meterkast van de woning.
Vanuit de keuken is zowel de bijkeuken als de woonkamer bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van een aanrecht, wasmachine aansluiting, c.v.-ketel (Agpo Econfort) en boiler.

De tuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken, de keuken en de woonkamer.
Royale woonkamer in L-vorm, voorzien van een eiken vloer, schuifpui met toegang tot de achtergelegen tuin en de mogelijkheid voor het aansluiten van een kachel.

Via de hal is tevens de riante slaapkamer c.q. werkkamer bereikbaar gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze is zeer ruim van opgezet en voorzien van opengewerkte plafonds en een plavuizenvloer.

• Tweede verdieping
Middels overloop zijn er 5 slaapkamers en een separaat toilet bereikbaar. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en daglichttoetreding door middels van een dakraam of dakkapel. Het toilet is volledige betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fontein.

• Derde verdieping
Via steektrap bereikbare bergzolder tbv opslagdoeleinden.

Indeling bedrijfsruimten
• Begane grond (totaal 284 m²)
Entree/ hal met toegang tot een winkel-/hobbyruimte aan de voorzijde van het pand.

Via de winkel als ook via de zijkant zijn er diverse multifunctioneel te gebruiken ruimten bereikbaar. Hieronder vallen werk-, kantoor-, vergader en opslagruimtes. Tevens is er een kantine met eenvoudig aanrecht, spoelbak en toilet groep met 2 toiletten gelegen.

Naast bedrijfsmatige functies lenen deze ruimte zicht ook uitermate voor gebruik als hobbyruimte, atelierruimte, aan huis gebonden beroepen en zelfs voor horecadoeleinden.

Tuin
Royale tuin met natuurlijke verhoging. Aan de achterzijde van de woning is een terras gerealiseerd, middels een trap is het groene en deels parkachtige deel van de tuin bereikbaar. Vanuit dit achtergelegen deel heeft men een subliem uitzicht over het prachtige Heuvellandschap van Eys.
Hier is tevens een tuinberging gerealiseerd (van ca. 13 m²).

Bestemmingsplan
De locatie Grachtstraat 11A en 11B Eys is gelegen in het bestemmingsplan ‘Kern Eys’. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 19 mei 2011 door de gemeenteraad van Gulpen-Wittem. Aan de kadastrale percelen 4923 en 4135 is de bestemming ‘Centrum – 1’ toegekend. Aan het kadastrale perceel 6457 is de bestemming ‘Groen’ toegekend.

Kadastrale percelen 4923 en 4135 - Bestemming ‘Centrum – 1’
De voor 'Centrum – 1’ aangewezen gronden zijn bestemd voor consumentverzorgende en kleinschalige ambachtelijke bedrijven, detailhandel, dienstverlening, horeca, kantoren, maatschappelijke doeleinden, kleinschalige recreatieve voorzieningen, wonen daaronder mede begrepen aan huis gebonden beroepen en mantelzorg onder specifieke voorwaarden en bijbehorende voorzieningen.

Ligging
Deze onroerende zaak is gelegen aan de rand van Eys. Per auto zijn Maastricht, Heerlen en Aken goed bereikbaar door een gunstige ligging.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Wittem, sectie A, nummers 4135, 4923 en 6457 (gedeeltelijk). Tezamen met een geschatte grootte van 1.275 m².

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met Richard Vroonen van het kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer:
043-30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 498.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 525.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
568 m² (in units vanaf 15 m²)
Bedrijfshal oppervlak
284 m²
Kantoor oppervlak
284 m²
Perceel
1.616 m² (in units vanaf 15 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grachtstraat 11 A

€ 498.000 k.k.