De Iepenwei 15 & a-b-c 4191 PD Geldermalsen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuwe bedrijfsunits op bedrijventerrein Hondsgemet Geldermalsen
Onderneem vanuit een absoluut duurzame werkomgeving

Op bedrijventerrein Hondsgemet aan de Iepenwei in Geldermalsen verschijnen binnenkort twee aantrekkelijke panden met elk vier bedrijfsunits. Initiatiefnemer JCVANKESSEL Vastgoed biedt ze aan als huurlocaties. Ideaal voor toekomstgerichte ondernemers, want ze voldoen in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst.

De units die JCVANKESSEL Groep gaat bouwen, zijn alle acht standaard voorzien van een kleine kantoorruimte en een grotere bedrijfsruimte. Ze variëren in grootte van 240 tot 600 m² vloeroppervlak, maar kunnen ook eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. En het mooie is: ze worden volledig duurzaam gebouwd.

Unit W 04, De Iepenwei 15, 4191 PD, kantoor 52 m², bedrijfsruimte 543 m², zolder 52 m², 15 parkeerplaatsen
Unit W 03, De Iepenwei 15a, 4191 PD, kantoor 28 m², bedrijfsruimte 212 m², zolder 28 m², 4 parkeerplaatsen
Unit O 02, De Iepenwei 15b, 4191 PD, kantoor 28 m², bedrijfsruimte 332, zolder 28 m², 8 parkeerplaatsen
Unit O 01, De Iepenwei 15c, 4191 PD, kantoor 52 m², bedrijfsruimte 543, zolder 52 m², 16 parkeerplaatsen

Klaar voor de toekomst
De nieuwe units worden in alle details ecologisch verantwoord en milieubewust gerealiseerd. Zo bestaat de hoofdstructuur voornamelijk uit CO2-reducerende, massieve houtbouw: dé duurzame bouwwijze van de toekomst. Ook worden de units voorzien van de modernste warmtepompsystemen en ledverlichting. Bovendien zijn de ruimtes voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem met daarmee voldoende luchtverversing.

De verbruikskosten van elektra voorverwarmen, koelen en ventilatie kunnen bij normaal gebruik en onder normale omstandigheden volledig worden gecompenseerd met een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op de unit.

Groeimogelijkheid
De units worden in principe als acht losse bedrijfseenheden te huur aangeboden, maar verbinding van twee of meer verschillende units is ook mogelijk. Een modulair verdiepingsvloersysteem maakt het ten slotte mogelijk om op termijn het vloeroppervlak uit te breiden. Dat maakt de units ideaal voor ondernemers met groeiambities.

Representatief
De units worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen en in een moderne, strakke architectuur. Daarmee vormen ze een representatieve locatie waar ondernemers met trots hun gasten kunnen ontvangen. Ze zijn bovendien goed bereikbaar: rechtstreeks via de Plettenburglaan of aan de zijde van het bedrijventerrein via de Iepenwei. Ook worden er voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd en krijgt elke unit een laad- en losmogelijkheid op eigen terrein.

Bereikbaarheid
De units worden gebouwd op bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen, direct aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabij liggende NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk, waardoor treinbestemmingen nooit ver weg zijn.

Over bedrijventerrein Hondsgemet
Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door Coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van de panden bij is aangesloten.

Voorwaarden bij huur
- Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw
- Betaling van de huur, servicekosten en btw per maand vooruit
- Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ)
- Jaarlijkse indexering op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (Alle Huishoudens) van het CBS
- Huurtermijn: 5 jaar
- Opzegtermijn: 1 jaar

Voor meer informatie over deze nieuwe huurunits kunt u contact opnemen met JCVANKESSEL Vastgoed, Maaike van de Waal via 0345-589410.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
623 m² (in units vanaf 240 m²)
Bedrijfshal oppervlak
595 m²
Kantoor oppervlak
28 m²
Draagvermogen
3.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, toilet en mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Iepenwei 15 & a-b-c

Huurprijs op aanvraag