De Aaldor 4 k - 8 4191 PC Geldermalsen

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

In dit duurzame en representatieve bedrijfsverzamelgebouw is een middenunit voor verhuur beschikbaar.

De unit is in totaal 165 m² groot, de begane grond heeft een oppervlakte van 110 m² met deels een verdiepingsvloer van ca. 55 m².
Op het voorste deel van de verdiepingsvloer (ca. 30 m²) wordt een kantoorruimte met separate pantry gerealiseerd, het achterste deel van de verdiepingsvloer blijft opslagruimte.

Er zijn 4 parkeerplaatsen met voorbereidingen t.b.v. een elektrische laadpaal aanwezig op het eigen terrein.

Het bedrijfsverzamelgebouw ligt op een goede hoeklocatie aan De Aaldor op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet direct aan de Rijksweg A15. Door de hoekligging is reclame voeren aan het gebouw goed mogelijk.

HUURPRIJS:
€ 1.250,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Op de begane grond wordt onder de trap een toilet en bergruimte gerealiseerd. De bedrijfsruimte heeft deels een vrije hoogte van ca. 7.20 meter en onder de verdiepingsvloer 3.70 meter. Er is een elektrische overheaddeur aanwezig van 3.50 meter hoog en 4 meter breed.
De hardhouten trap geeft toegang tot de gedeeltelijke verdiepingsvloer, waar aan de voorzijde een kantoorruimte van ca. 25 m² wordt gerealiseerd. De pantry komt in een tussenruimte, vanuit deze ruimte is tevens het achterste deel van de entresol bereikbaar dat nu ingericht is als opslagruimte. Indien gewenst zou tegen meerprijs dit gedeelte tevens afgewerkt kunnen worden als kantoorruimte. In de tussenwanden komen op verschillende plaatsen kozijnen voor daglichttoetreding en verbinding met de bedrijfsruimte.

OVERIGE:
* Vrije hoogte begane grond ca. 3.70 meter (gedeelte waar verdiepingsvloer boven zit). Overige deel heeft een vrije hoogte tot het plafond van ca. 7.20 meter.
* De vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en van de verdieping 500 kg/m².
* In het pand wordt LED-verlichting geplaatst.
* Het gebouw is gasloos, het pand wordt verwarmd middels een warmtepomp.
* Het terrein is beveiligd. ‘s Avonds na 21.00 uur is het terrein alleen bereikbaar na aanmelding bij de slagboom.
* De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.
* De hoogte van de servicekosten moet nog worden vastgesteld en is o.a. afhankelijk van het onderhoud dat gemeenschappelijk door de VvE uitgevoerd zal worden.
* De kosten voor het verbruik water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Oplevering in overleg.
* Verhuur onder voorbehoud gunning door verhuurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom/bankgarantie: er wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De voormalige gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan Hondsgemet-zuid en is bestemd om te worden gebruikt door bedrijven t/m milieu categorie 3.2, dienstverlening, volumineuze detailhandel en (kleinschalige) detailhandel uitsluitend in ter plaatse vervaardigde goederen tot max. 5% van bedrijfsvloeroppervlak. Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 990 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
165 m²
Bedrijfshal oppervlak
110 m²
Kantoor oppervlak
55 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Aaldor 4 k - 8

€ 1.250 /mnd