De Aaldor 18 4191 PC Geldermalsen

€ 65.000 /jr € 875.000 k.k.

Omschrijving

Nieuw te realiseren bedrijfspanden van 938 m² op bedrijventerrein Hondsgemet Geldermalsen

Op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet, gelegen direct aan de voet van de Rijksweg A15 en op korte afstand van het knooppunt Deil, worden 2 bedrijfshallen met voorgelegen kantoor gerealiseerd. De plannen zijn nog in de ontwerp fase dus inspraak in indeling / afbouw is op dit moment nog mogelijk.
Het ontwerp gaat uit van een bedrijfshal van ca. 793 m² met een vrije hoogte van 10 meter, vloerbelasting 2.500 kg/m², overheaddeur in zowel de voor- als de zijgevel.
Aan de straatzijde een modern ogend kantoor van 75 m² begane grond en 70 m² op de verdieping.

Perceelsgrootte per gebouw ca. 1.814 m² dus voldoende ruimte om te laden/lossen en te parkeren op eigen terrein.

KOOPSOM € 875.000,= excl. BTW en k.k.
HUURPRIJS € 65.000,= per jaar excl. BTW

INDELING: het kantoor wordt voorzien van scheidingswanden, toilet voorzien van sanitair en tegelwerk, en een basis pantry zonder apparatuur.
De bedrijfsruimte wordt voorzien van 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren, 2 loopdeuren, in het werk gestorte betonvloer met een draagvermogen van max. 2.500 kg/m².

Het terrein wordt voorzien van straatwerk en minimaal 10% groen (vereist conform bestemmingsplan).

TECHNISCHE GEBOUW INFO:
- de vloer in de bedrijfsruimte wordt een in het werk gestorte betonvloer met Rc 3,5 m²K/w
- begane grond vloer kantoor: isolerende prefab betonvloer met Rc 4,5 m²K/w
- verdiepingsvloer kantoor: prefab betonvloer
- gevels van kantoor gedeelte: gemetselde spouwmuur Rc 4,5 m²K/w
- gevels bedrijfsruimte: grijze sandwichpanelen met Rc 4,5 m²K/w, met prefab betonnen borstwering
- aluminium buitengevelkozijnen met HR++ isolatieglas
- draagconstructie hal en kantoor: staalconstructie
- staaldak met kunststof dakbedekking met isolatie Rc 6,0 m²K/w
- het gebouw wordt voorzien van lagetemperatuur vloerverwarming en lucht-warmtepomp, geen gas aansluiting
- basis elektra installatie.

LOCATIE:
Het project is gesitueerd op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet.
Bedrijventerrein Hondsgemet is een relatief jong bedrijventerrein in de gemeente West Betuwe. Het terrein kenmerkt zich door representatieve bebouwing op ruime kavels, naast enkele bedrijfsverzamelcomplexen.
Bedrijventerrein Hondsgemet ligt in het hart van Nederland, op een zichtlocatie langs de A15 direct aan de op- en afritten. Het bedrijventerrein is centraal in het land gelegen, op korte afstand gelegen van knooppunt Deil waar A2 en A15 elkaar snijden. Het grondgebied wordt omsloten door de Randweg, Betuwelijn en de spoorlijn Geldermalsen-Tiel. Het bedrijventerrein is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers, bezoekers én personeel.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

HONDSGEMET:
Het beheer op het bedrijventerrein Hondsgemet wordt uitgevoerd door Coöperatie Hondsgemet. Bij aankoop van grond op het bedrijventerrein wordt men van rechtswege lid van de Coöperatie . Deze Coöperatie regelt onder meer de beveiliging op het terrein, bewegwijzering en andere gezamenlijke voorzieningen.
Jaarlijks is een bijdrage verschuldigd aan de Coöperatie, alsmede een instapfee bij aankoop van de grond.
Bij aankoop van een kavel is een éénmalige instapbijdrage aan de coöperatie verschuldigd, deze bedraagt € 1,= per m² excl. BTW (prijspeil 2018).
Daarnaast is een jaarlijkse bijdrage verschuldigd, deze bedraagt € 0,35 per m² kaveloppervlakte excl. BTW per jaar (prijspeil 2019).
Jaarlijks worden de bijdragen vastgesteld tijdens de Algemene Ledenvergadering van de coöperatie.

OVERIGE INFO:
- er is nog geen bouwvergunning aanwezig. Er dient dus rekening gehouden te worden met een wat langere oplevertermijn.
- de gebouwen kunnen op dit moment nog geheel naar wens worden ingedeeld, afgewerkt, ingericht. Eventueel kan het geheel worden samengevoegd tot 1 groot bedrijfspand. Heeft u wensen? Laten het ons weten. We maken graag met u een afspraak om in gesprek te gaan over de mogelijkheden.

Bij verhuur geldt:
* Huurtermijn minimaal 5 jaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom/bankgarantie: er wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* UItgangspunt is een BTW belaste verhuur.

Bij koop geldt:
* Gemelde prijs is exclusief grondrente. Deze wordt gerekend vanaf 1-9-2020.
* Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)
* Notaris: Ter keuze aan de kopende partij
* Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.
* Financiering: Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

Algemeen:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Hondsgemet-Zuid’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Toegestaan zijn bedrijven in de categorie 1 t/m 3 uit de staat van bedrijfsactiviteiten. Na vergunningverlening door de gemeente West-Betuwe is, al dan niet onder voorwaarden, ook een bedrijf in milieucategorie 4 toegestaan.Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 875.000 kosten koper (bouwrente van toepassing)
Huurprijs
€ 65.000 per jaar
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
938 m²
Bedrijfshal oppervlak
793 m²
Kantoor oppervlak
145 m²
Vrije hoogte
10 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²
Perceel
3.716 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Aaldor 18

€ 65.000 /jr € 875.000 k.k.