Poppenbouwing 29 -31 4191 NZ Geldermalsen

€ 375.000 /jr € 3.900.000 k.k.

Omschrijving

Locatie:
Dit functionele bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Hoge Weide III te Geldermalsen, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de snelweg A15 (nabij het kruispunt met de snelweg A2) en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Arnhem/Nijmegen <-> Rotterdam en Den-Bosch <-> Utrecht. De bedrijvigheid binnen de gemeente West Betuwe kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden van bedrijven van naam zijn Blokker (distributiecentrum), Albert Heijn (distributiecentrum) en Fruitgroothandelaar Fruitmasters. Deze bedrijven hebben onder meer voor Geldermalsen gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale en logistiek gunstige ligging in Nederland. 

Object:
Het bedrijfscomplex bestaat uit drie gebouwdelen en is totaal groot circa 7.876 m2. Een representatief kantoordeel (verdeeld over twee bouwlagen), een showroom/demoruimte (verdeeld over twee bouwlagen) en een grote magazijnruimte. 
* Het kantoordeel van circa 947 m2 is gelegen over de volle breedte aan de voorzijde van het gebouw en heeft een, door de gewaagde architectuur, unieke uitstraling. Een groots opgezette entree met receptiebalie geeft toegang tot de twee lagen kantoor, welke is voorzien van een luchtbehandelingsyteem, een hoogwaardige aluminium scheidingswandsysteem met veel glas, kabelgoten voorzien van data- en elektrobekabeling met contactpunten en een beveiliging- en brandmeldinstallatie.
* De showroomruimte van circa 1.682 heeft aan de rechtervoorzijde van het gebouw een tweede en dus zelfstandige entree. Het betreft twee vloeren die geheel vrij kunnen worden ingedeeld ten behoeve van demonstraties en/of het uitstallen van producten. Ook zou deze ruimte, met enkele aanpassingen, goed kunnen functioneren als additionele kantoorruimte. Op de verdieping is tevens een grote kantineruimte aanwezig met een keukeninrichting.
* De bedrijfs/magazijnruimte van circa 5.247 m2 heeft een grote bedrijfshal van circa 3.340 m2, met een vrije hoogte van circa 7,2 m en een maximale vloerbelasting van circa 3.000 kg/m2. Aangrenzend ligt een magazijn/werkplaats over twee bouwlagen, groot circa 1.772 m2 met een goederenlift, met een maximale vloerbelasting op de begane grond van circa 2.000 kg/m2 en op de verdieping circa 500 kg/m2. Deze bedrijfs/magazijnruimte wordt ontsloten door vier overheaddeuren, waarvan één deur op maaiveld hoogte en drie deuren voor een laad- en losdock met dockleveller(s). Het gebouw is voorzien van een sprinklerinstallatie met een bassin onder het gebouw.

Parkeren & Rangeren:
Het gebouw is gesitueerd op een perceel eigen grond van circa 11.506 m². Bij het gebouw behoren circa 75 vaste parkeerplaatsen op het eigen, met een hekwerk afgesloten, buitenterrein.

Bestemming:
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerreinen - enkelbestemming bedrijventerrein. Voor een toelichting op het bestemmingsplan en de voorschriften verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie en/of een bezichtiging:
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 3.900.000 kosten koper
Huurprijs
€ 375.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
7.876 m²
Bedrijfshal oppervlak
5.247 m²
Kantoor oppervlak
2.629 m²
Vrije hoogte
7,2 m
Draagvermogen
3.000 kg/m²
Perceel
11.506 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, sprinkler, heater, toilet, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,65

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Verspreide huizen Zuidzijde, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Poppenbouwing 29 -31

€ 375.000 /jr € 3.900.000 k.k.