Gerdina's Hof 63 4191 MX Geldermalsen

€ 3.300 /mnd

Omschrijving

Op bedrijventerrein Hoge Weide gesitueerde bedrijfshal ter grootte van 630 m² met 47 m² verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een verzamelgebouw, maar is desondanks zelfstandig met een eigen entree.
De hal heeft veel lichtinval vanwege de twee grote lichtstraten in het dak en de ramen in de zijgevel.

Gelegen op een gunstige locatie op korte afstand van knooppunt Deil en de snelwegen A2 en A15.

HUURPRIJS:
€ 3.300,= per maand excl. BTW

INDELING:
Toegang bedrijfsruimte via de loopdeur en elektrisch bedienbare overheaddeur (4,5 m hoog en 4,5 m breed) in de voorgevel, of via de loopdeur in de zijgevel. Tevens bevindt zich in de zijgevel achterin de hal nog een handmatig bedienbare overheaddeur (3 m hoog en 2,96 m breed). Toilet op de begane grond. Stalen trap naar verdiepingsvloer te gebruiken voor opslag of kantoor, voorzien van (eenvoudig) keukenblok. Hier bevindt zich tevens de technische ruimte.

ERF/BUITENTERREIN:
Aan de linkerzijde en achter pand ligt een geheel bestraat buitenterrein van ca. 255 m², welke is afgesloten met een hek. In de straat liggen meerdere openbare parkeerplaatsen.
De parkeerplaatsen aan de voorzijde zijn in gebruik bij de huurder van de naastgelegen kantoorruimte en dienen vrij gehouden te worden.

OVERIGE:
* Vrije hoogte bedrijfsruimte 7,5 meter.
* Vloerbelasting begane grond 2.000 kg/m². De houten verdiepingsvloer heeft een draagvermogen van 300 kg/m².
* Krachstroomaansluiting aanwezig.
* De hal kan verwarmd worden middels twee indirect gestookte heaters. De verdieping wordt verwarmd middels radiatoren.
* Het voorste deel links op de begane grond is in gebruik bij een hondentrimsalon. Deze salon heeft een eigen toegangsdeur.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Het hele pand beschikt over één aansluiting nutsvoorzieningen. Er dienen in overleg afspraken gemaakt te worden over een vergoeding voor het energie- en waterverbruik van de hondentrimsalon.
* De aanwezige stellingen in de bedrijfsruimte kunnen indien gewenst achterblijven.
* Aanvaarding in overleg, desgewenst op korte termijn mogelijk.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumenten prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
De gemeente West Betuwe ligt in het uiterste westen van de Betuwe, in het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. De gemeente ligt grotendeels in de Tielerwaard. De Linge doorsnijdt de gemeente.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal ca. 52.000 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan 'bedrijventerreinen'. Bedrijven in categorie 1 t/m 3.2 van de 'Staat van bedrijfsactiviteiten 1' zijn toegestaan. Productie gebonden detailhandel als ondergeschikte functie is toegestaan, met dien verstande dat de oppervlakte voor productie gebonden detailhandel maximaal 10 % van de bedrijfsvloeroppervlakte bedraagt met een maximum van 100 m². Het bestemmingsplan bevat ook regelgeving omtrent gebruik van het buitenterrein. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.300 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
677 m²
Bedrijfshal oppervlak
630 m²
Terrein oppervlak
255 m²
Kantoor oppervlak
47 m²
Vrije hoogte
7,5 m
Draagvermogen
2.000 kg/m²
Perceel
2.550 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Omgeving

Verspreide huizen Zuidzijde, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gerdina's Hof 63

€ 3.300 /mnd