De Elzenhof 3 - B2 4191 PA Geldermalsen

€ 449.000 v.o.n.

Omschrijving

Markant, duurzaam en een meer dan uitstekende ligging. Wat wil je als ondernemer nog meer?

Dit nieuwe project met bijzonder representatieve bedrijfsruimten wordt gerealiseerd op de meest zichtbare hoek van het moderne business park Hondsgemet in Geldermalsen. Uitstekend bereikbaar vanaf de aanrijroute naar de Rijksweg A15 en aan de entree van het bedrijventerrein.

Het ontwerp van de gebouwen geven het hele project een zeer markante uitstraling. Niet alleen de hoekunits, maar alle onderdelen van het project worden hiermee goed herkenbaar en eigentijds.

De hierbij aangeboden ruimte omvat een direct aan straatzijde gelegen kopunit met een zeer representatief industrieel ontwerp.
Bij uitstek geschikt voor een eigentijds bedrijf wat graag een statement maakt met de huisvesting.

Ligging: direct nabij de hoek van de straat bij de entree van het bedrijventerrein.

Achter deze unit wordt een rij met wat meer kleinschalige bedrijfsunits gerealiseerd. Informatie over de bedrijfsunit vindt u in een separate vermelding.
De directe naaste buurman is een aaneengesloten gebouwde vergelijkbare kopunit van iets grotere oppervlakte. Ook deze informatie is separaat verkrijgbaar.

OPPERVLAKTEN: (Bruto oppervlakten):
- begane grond: 100 m² bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca 3.80 meter. Vloerbelasting max. 1.500 kg/m².
- 1ste verdieping: 100 m² t.b.v. lichte industriefunctie (bijv. opslag) of showroom
- 2de verdieping: 56 m² kantoor met de mogelijkheid voor een dakterras.

Er horen 4 parkeerplaatsen op het buitenterrein bij deze unit.

KOOPSOM:
€ 449.000,= v.o.n. en excl. BTW

DUURZAAMHEID:
Het gebouw wordt gebouwd conform de huidige duurzame bouweisen. Met goede isolatie waarden en voorbereid op gebruik met duurzame installaties.

Het geheel wordt in principe casco opgeleverd aan een koper. Alle vloeren voorzien van slangen in de vloer als voorbereiding op vloerverwarming. Tevens is er een dak doorvoer aanwezig als voorbereiding voor airco en/of warmtepomp en/of zonnepanelen.
Ook een mantelbuis in de grond ter voorbereiding voor een laadpaal bij de eigen parkeerplaats wordt aangelegd.

OVERIGE INFORMATIE:
- Deze units vormen een onderdeel van een Vereniging van Eigenaren waar een koper van rechtswege lid van wordt. Deze vereniging draagt zorg voor onderhoud van het casco en het buitenterrein. Tevens wordt de opstal verzekering gezamenlijk geregeld en betaald. Entree bijdrage VvE bij aankoop: € 750,--

- Voor de technische omschrijving verwijzen we graag naar bijgevoegde brochure.

- Meerwerk opties zijn op aanvraag beschikbaar.

- Beoogd start bouw Q4 2023. oplevering medio 2024.

LOCATIE:
Bedrijventerrein Hondsgemet is het nieuwste bedrijventerrein binnen Geldermalsen, gemeente West Betuwe. Het kenmerkt zich door moderne bebouwing met, zeker op de zichtlocaties, hoogwaardige bedrijfsgebouwen en kantoren.
Zoekt u een strategische en dynamische vestigingslocatie voor uw bedrijf? Bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen heeft alles om uw bedrijf te laten floreren.
Centraal gelegen in het hart van Nederland en ruim van opzet. Door de unieke ligging aan het verkeersknooppunt Deil heeft Hondsgemet directe verbindingen met de autosnelwegen A2, een noord-zuidhoofd verbinding, en de A15, de snelweg die de Rotterdamse haven met het Duitse achterland verbindt. Het bedrijventerrein ligt op nog géén kilometer afstand van de op- en afritten en is daardoor uitstekend bereikbaar voor uw klanten, leveranciers en personeel. Het terrein is ontwikkeld voor reguliere bedrijvigheid van kleine en middelgrote bedrijven in onder meer handel, product, transport, logistiek en dienstverlening. Vanwege de centrale ligging en de zeer representatieve uitstraling is Hondsgemet uitermate geschikt voor uw bedrijfshuisvesting.

West Betuwe telt in totaal 26 kernen, Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen. Geldermalsen heeft voor zijn omvang een goed voorzieningen niveau op gebied van horeca en winkels. Geldermalsen beschikt over het meest centraal gelegen NS station van Nederland. Hier vandaan zijn er verbindingen met zowel Utrecht - Den Bosch, als Nijmegen - Dordrecht.

PARKMANAGEMENT:
Alle ondernemers met een eigen bedrijfsgebouw op Hondsgemet zijn automatisch lid van de coöperatieve vereniging Hondsgemet. Het parkmanagement beheert de kwaliteit van het bedrijventerrein en biedt een collectieve bewegwijzering en collectieve beveiliging. Glasvezel is op het terrein aanwezig.

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan Hondsgemet-zuid en is bestemd om te worden gebruikt door bedrijven t/m milieu categorie 3.2, dienstverlening, volumineuze detailhandel en (kleinschalige) detailhandel uitsluitend in ter plaatse vervaardigde goederen tot max. 5% van bedrijfsvloeroppervlak. Kantoren zijn uitsluitend toegestaan als onzelfstandig onderdeel van een ter plaatse gevestigd bedrijf. Een unit volledig als kantoor inrichten is dus niet mogelijk conform bestemming.
Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 449.000 vrij op naam (bouwrente van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakten

Oppervlakte
256 m²
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Kantoor oppervlak
56 m²
Vrije hoogte
3,8 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
4.270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Elzenhof 3 - B2

€ 449.000 v.o.n.