De Iepenwei 3 a 4191 PD Geldermalsen

€ 1.950 /mnd

Omschrijving

In het nog in aanbouw zijnde bedrijfsverzamelgebouw Mediaan is een frontunit van ca. 322 m² voor verhuur beschikbaar. De bedrijfsruimte op de begane grond meet ca. 181 m².

Het nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw kenmerkt zich door zijn duurzame karakter. Het complex wordt gasloos geleverd. De aangeboden ruimte wordt voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp. Het dak is voorbereid op zonnepanelen.

De unit is gelegen op zicht locatie vanaf De Iepenwei. De ligging op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet is uitstekend te noemen. De op- en afrit naar de Rijksweg A15 liggen direct naast dit bedrijventerrein waar vandaan het knooppunt Deil met wegaansluitingen in alle windrichtingen slechts op enkele minuten afstand is gelegen.

HUURPRIJS:
€ 1.950,= per maand excl. BTW en servicekosten

Indeling:
Entree aan de voorzijde, meterkast, bedrijfsruimte met in de zijgevel een grote raampartij en elektrisch bedienbare overheaddeur. In overleg met de verhuurder wordt in de bedrijfsruimte een toilet gerealiseerd.
Via de open steektrap is de verdieping te bereiken met ca. 90 m² vloeroppervlak welke indien gewenst als kantoorfunctie kan worden gebruikt. Tevens wordt hier door verhuurder in overleg met huurder een pantry geplaatst. De overige ca. 51 m² kan worden gebruikt als opslagruimte. Door de uitsparing in de vloer ter hoogte van de overheaddeur is het mogelijk om goederen met de heftruck naar boven te plaatsen. Het pand wordt nog voorzien van basisverlichting en enkele elektrapunten, de plaats hiervan wordt in overleg met huurder bepaald.

Verdere afwerking van het pand naar wens van huurder is bespreekbaar, maar kan van invloed zijn op de huurprijs.

Op het gezamenlijke buitenterrein liggen aan de voorzijde van de unit zes toegewezen parkeerplaatsen.

OVERIGE:
* Vrije hoogte begane grond ca. 3.70 meter en verdieping ca. 2.80 meter.
* De overheaddeur heeft een hoogte van 5 meter en is 4 meter breed.
* De vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en van de verdieping 500 kg/m².
* Het gebouw is gasloos, het pand wordt verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming.
* Bedrijventerrein Hondsgemet is voorzien van een glasvezelnet.
* Het bedrijventerrein is beveiligd. ‘s Avonds na 21.00 uur is het terrein alleen bereikbaar na aanmelding bij de slagboom.
* De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.
* De hoogte van de servicekosten moet nog worden vastgesteld en is o.a. afhankelijk van het onderhoud dat gemeenschappelijk door de VvE uitgevoerd zal worden.
* De kosten voor het verbruik water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Oplevering in overleg, casco oplevering naar verwachting eind Q1 2022.
* Verhuur onder voorbehoud gunning door verhuurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom/bankgarantie: er wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De voormalige gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan Hondsgemet-zuid en is bestemd om te worden gebruikt door bedrijven t/m milieu categorie 3.2, dienstverlening, volumineuze detailhandel en (kleinschalige) detailhandel uitsluitend in ter plaatse vervaardigde goederen tot max. 5% van bedrijfsvloeroppervlak. Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.950 per maand
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
322 m²
Bedrijfshal oppervlak
232 m²
Kantoor oppervlak
90 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Iepenwei 3 a

€ 1.950 /mnd