De Iepenwei 15 c 4191 PD Geldermalsen

€ 47.075 /jr

Omschrijving

Groen ondernemen met bijzonder lage verbruikskosten kan op het SynergyPark: representatieve bedrijfsruimtes op bedrijventerrein Hondsgemet bij Geldermalsen.

Het SynergyPark is een ruim opgezet bedrijvenpark op Hondsgemet in Geldermalsen en bestaat uit twee aantrekkelijk vormgegeven bedrijfspanden met elk vier moderne bedrijfsruimtes met een compleet energiezuinig pakket.
De bedrijfsruimte O-01 is 543 m² groot en het kantoor bestaat uit 52 m². De ruimte boven het kantoor bestaat uit 52 m² en is aan te passen naar een extra kantoor of vergaderruimte of is bijvoorbeeld te gebruiken voor opslag.

Voorzieningen
• Kantoorruimte 52 m²
• Bedrijfsruimte 543 m²
• Zolder 52 m²
• Pantry, voorzien van vaatwasser en koelkast
• All-electric installaties met warmtepomp, isolatie, ventilatie, pv-installatie en LED-verlichting

Parkeren
Deze bedrijfsruimte is voorzien van 16 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast beschikte de bedrijfsruimte over voldoende eigen terrein voor het laden en lossen.

Klaar voor de toekomst
Duurzaam ondernemen begint met een solide basis. Op het SynergyPark voldoen de bedrijfspanden in alle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst: ideaal voor toekomstgerichte ondernemers met groeiambitie.
In de bedrijfsruimte valt het duurzame aspect van het pand duidelijk op in de vorm van massief houten gelamineerde liggers. Daarnaast ziet u dat het casco van de kantoorruimtes eveneens van hout is. Hout is een prachtig materiaal en geeft een duurzame uitstraling aan uw organisatie.

Lage verbruikskosten met zonnepanelen
Uitstekende isolatie en moderne installaties zorgen voor bijzonder laag uitvallende verbruikskosten. De verbruikskosten voor basis elektra (verwarmen, koelen ventileren en verlichten) worden gecompenseerd door een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op iedere bedrijfsruimte (onder normale omstandigheden en verbruik). De unit beschikt over verbruiksmeters voor elektriciteit
en water. Huurder is vrij om zelf contracten met leveranciers af te sluiten.

Bereikbaarheid
Het SynergyPark is uitstekend bereikbaar met een rechtstreekse ontsluiting via de Plettenburglaan of via De Iepenwei. Dankzij de gunstige ligging aan knooppunt Deil rijdt u van het SynergyPark ‘direct’ de A15 en de A2 op.

Servicekosten
De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 271,25 excl. btw per maand. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten voor leveringen en diensten. Daardoor weet u zich verzekerd van o.a.:
• Regelmatig tuinonderhuid
• Glasbewassing (buitenzijde)
• Onderhoud en monitoring van het PV-systeem
• Onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen (brandmelders)
• Onderhoud alarminstallatie / airco kantoor
• Gladheidsbestrijding
• Gevelreiniging etc.

Huurovereenkomst
De huurprijs is € 47.075 per jaar exclusief btw en servicekosten. De huur en servicekosten inclusief btw worden per maand vooruitbetaald, voor het eerst op de huuringangsdatum.
De zekerheidstelling bestaat uit een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en btw.
De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ). Bij aanvang is de huurtermijn 5 jaar met vervolgens een optietermijn van 2 jaar en aansluitend telkens een huurtermijn van 1 jaar. Voor elke huurtermijn geldt een opzegperiode van 1 jaar.

De verhuurder
JCVANKESSEL Vastgoed is de eigenaar en de verhuurder van het SynergyPark. We dragen zorg voor het onderhoud van de panden en het terrein. We zijn ervaren in vastgoedbeheer en verhuur en dat merkt u aan ons oog voor detail en persoonlijk contact.
We zitten bij u in de buurt zodat we schade of storingen snel voor u oplossen.

Over bedrijventerrein Hondsgemet
Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverleningen. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op het SynergyPark?
Kijk voor meer informatie op of neem contact op met JCVANKESSEL Vastgoed via +31 (0)345 58 94 10.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 47.075 per jaar
Servicekosten
€ 271 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
595 m²
Bedrijfshal oppervlak
543 m²
Kantoor oppervlak
52 m²
Vrije hoogte
7,8 m
Vrije overspanning
20 m
Draagvermogen
3.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, toilet, pantry en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
16 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Iepenwei 15 c

€ 47.075 /jr