Bosmanskamp 30 4191 MV Geldermalsen

€ 1.595 /mnd

Omschrijving

174 m² bedrijfsruimte met 165 m² verzorgd kantoor/showroom.

Op goed bereikbaar bedrijventerrein op korte afstand van de Randweg naar de A15 gesitueerd bedrijfspand met kantoorruimte. Het gebouw meet totaal 339 m² en is intern keurig afgewerkt.
O.a. scheidingswanden met glas, alarmsysteem, airco en inbouwkeuken in het kantoor, kleinschalige bedrijfsruimte met overheaddeur. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 2.90 meter en is voorzien van heaters.

HUURPRIJS:
€ 1.595,= per maand excl. BTW.

INDELING:
Entree aan de voorzijde met meterkast, vier kantoorkamers, open werkruimte in het midden, keuken voorzien van vaatwasser, archief, hal met dames en heren toilet.
De kantoren zijn voorzien van een gietvloer, scheidingswanden met glas, systeemplafonds met verlichting, centrale verwarming, airconditioning die tevens als bijverwarming kan dienen, kabelgoten en zonwering voor de ramen. Enkele ramen zijn voorzien van rolluiken.
De scheidingswanden voorzien van glas zijn door de huidige gebruiker dichtgemaakt met voorzetwanden.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de bedrijfsruimte. Deze ruimte is toegankelijk via een handbediende overheaddeur in de zijgevel (2,66 m. hoog x 2,59 m. breed). De originele vloer bestaat deels uit betontegels en deels uit stelconplaten. Foto's van de originele vloer zijn op aanvraag beschikbaar. De huidige gebruiker heeft de bedrijfsruimte in gebruik als showroom. De vloer is grotendeels voorzien van underlayment platen tot aan de podia, houten voorzetwanden en aan het plafond een rails met verlichting. Deze afwerking wordt ter overname aangeboden.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg, mogelijk vanaf Q3 2022.
* Voor en naast het pand is parkeren op eigen terrein mogelijk.
* Glasvezel internet.
* Voorzien van alarmsysteem.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van de consumentenprijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein' en is bestemd om te worden gebruikt door bedrijven t/m milieu categorie 3.2. Detailhandel uitsluitend productie gebonden als ondergeschikte functie tot max. 10% van het bedrijfsvloeroppervlakte. Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

ALGEMEEN:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.595 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
339 m²
Bedrijfshal oppervlak
174 m²
Kantoor oppervlak
165 m²
Vrije hoogte
2,9 m
Perceel
913 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Verspreide huizen Zuidzijde, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bosmanskamp 30

€ 1.595 /mnd