De Iepenwei 5 e 4191 PD Geldermalsen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op zicht locatie van de Plettenburglaan gelegen bedrijfsunit binnen het nog in aanbouw zijnde bedrijfsverzamelgebouw Mediaan. De unit heeft een totale oppervlakte van ca. 373 m². De bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 181 m² en beschikt daarnaast over een kelder ter grootte van 12 m². Deze kelder heeft een hoogte van ca. 2,5 meter. Op de verdieping wordt een luxe afgewerkt kantoor gemaakt ter grootte van ca. 180 m². Verdere afwerking en indeling is nog bespreekbaar en kan nog naar wens van huurder worden veranderd. Daarbij is het ook mogelijk om kantoorruimte of toiletten op de begane grond te maken. Dit kan echter wel van invloed zijn op de huurprijs.

Het nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw kenmerkt zich door zijn duurzame karakter. Het complex wordt gasloos geleverd. De aangeboden ruimte wordt voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp. In overleg met verhuurder is het mogelijk om het dak te voorzien van zonnepanelen.

De ingang van het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan De Iepenwei. De ligging op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet is uitstekend te noemen. De op- en afrit naar de Rijksweg A15 liggen direct naast dit bedrijventerrein waar vandaan het knooppunt Deil met wegaansluitingen in alle windrichtingen slechts op enkele minuten afstand is gelegen.

HUURPRIJS:
€ 2.750,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree aan de voorzijde van de unit, meterkast, bedrijfsruimte met in de zijgevel een grote raampartij en elektrisch bedienbare overheaddeur met afstandsbediening, trap naar kantoorverdieping. De verdieping wordt voorzien van een pantry en dubbele toilet. Door de ligging en de grote raampartijen in zowel de voor- en achterzijde als de zijgevel komt er veel licht de ruimte binnen.

Op het gezamenlijke buitenterrein liggen aan de voorzijde van de unit zes toegewezen parkeerplaatsen. De parkeerplaats is voorbereid op een autolaadpaal d.m.v. een mantelbuis t.b.v. kabeldoorvoer vanuit de meterkast naar de parkeerplaats.

OVERIGE:
* Vrije hoogte begane grond ca. 3.70 meter en verdieping ca. 2.80 meter.
* De overheaddeur heeft een hoogte van 3 meter en is 4,5 meter breed.
* De vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en van de verdieping 500 kg/m².
* Het gebouw wordt gasloos opgeleverd. De unit wordt verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming.
* Bedrijventerrein Hondsgemet is voorzien van een glasvezelnet. In de meterkast is een glasvezelaansluiting aanwezig. Glasvezel is mogelijk via de Coöperatieve Vereniging Hondsgemet.
* Het bedrijventerrein is beveiligd. ‘s Avonds na 21.00 uur is het terrein alleen bereikbaar na aanmelding bij de slagboom.
* De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.
* De hoogte van de servicekosten moet nog worden vastgesteld en is o.a. afhankelijk van het onderhoud dat gemeenschappelijk door de VvE uitgevoerd zal worden.
* De kosten voor het verbruik water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Oplevering in overleg, oplevering naar verwachting mogelijk vanaf mei 2022.
* Verhuur onder voorbehoud gunning door verhuurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborgsom/bankgarantie: er wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De voormalige gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.

BESTEMMING:
Het object valt onder het bestemmingsplan Hondsgemet-zuid en is bestemd om te worden gebruikt door bedrijven t/m milieu categorie 3.2, dienstverlening, volumineuze detailhandel en (kleinschalige) detailhandel uitsluitend in ter plaatse vervaardigde goederen tot max. 5% van bedrijfsvloeroppervlak. Voor meer informatie en de volledige tekst van het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
361 m²
Bedrijfshal oppervlak
181 m²
Kantoor oppervlak
180 m²
Vrije hoogte
3,7 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 1,04

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Iepenwei 5 e

Huurprijs op aanvraag