Aan de Heijgraef 8-10 6161 DK Geleen

€ 2.095 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Bedrijfsobject, bestaande uit ca. 460 m² bedrijfsruimte en 70 m² kantoor,- overige ruimte. Dit object beschikt over 5 eigen parkeerplekken aan de voorzijde van het terrein en een buitenterrein met plaats voor meerdere voertuigen.

LOCATIE
Aan de Heijgraef is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen, grenst aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en België.

BEDRIJFSRUIMTE (vrije hoogte ca. 6,3m)
BEGANE GROND
Ca. 460 m² bedrijfsruimte met twee overheadpoorten met loopdeur (4m breed x 4,5m hoog) en verdiepingsvloer van 60 m². Deze verdiepingsvloer heeft een vaste trap en railing. De bedrijfsruimte is voorzien van de meterkast, lichtstraten, nieuwe LED-verlichting, twee gasheaters, krachtstroom en alarminstallatie.

KANTOORRUIMTE
BEGANE GROND
Ca. 70 m² kantoorruimte met aparte kitchenette v.v. wasbak, opbergkastjes, vaatwasser, koelkast en D/H toilet. De kantoorruimte is verder voorzien van airco, alarminstallatie, LED-verlichting en radiatoren.

SERVICEKOSTEN (voorschot van €125,00 p/mnd) bestaande uit;
- groenonderhoud,
- onderhoud CV,
- onderhoud heaters,
- onderhoud blusmiddelen,
- onderhoud overheadpoorten,
- glasbewassing buiten,
- rioolheffing & waterschapsheffing.
Jaarlijks worden de werkelijke kosten verrekend.

PARKEERVOORZIENING
5 parkeerplekken op eigen verhard voorterrein (ca. 150 m²) en een buitenterrein met plaats voor meerdere voertuigen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.095 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.250 per maand
Servicekosten
€ 125 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
530 m² (in units vanaf 460 m²)
Bedrijfshal oppervlak
460 m²
Terrein oppervlak
150 m²
Kantoor oppervlak
70 m²
Vrije hoogte
6,3 m
Perceel
750 m² (in units vanaf 460 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Pantry, toilet, heater, betonvloer, overheaddeuren, lichtstraten, airconditioning en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Aan de Heijgraef 8-10

€ 2.095 /mnd