Vouersweg 95 6161 AG Geleen

€ 16.250 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Op zichtlocatie gelegen volledig geoutilleerd bedrijfsobject t.b.v. opslag en distributie van versproducten, bestaande uit ca. 2.140 m² bedrijfsruimte volledig gekoeld en 620 m² kantoor,- overige ruimte. Dit object is met name geschikt voor cross dock activiteiten in met name de foodsector. Er bevinden zich 30 eigen parkeerplekken aan de voorzijde van het terrein.

LOCATIE
Vouersweg is gelegen op industrieterrein 'Krawinkel' aan de Zuidzijde van Geleen, grenst aan de A76 en heeft een snelle verbinding met de A2 en E314. Vanuit de Rijksweg heeft 'Krawinkel' een uitstekende aansluiting op deze verbindingsader tussen Aken en Antwerpen. Dit bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ongeveer 41 hectare is in de jaren 70 in exploitatie genomen en is sindsdien in een aantal stappen uitgebreid. De bedrijvigheid in 'Krawinkel' is deels traditioneel, deels modern en sterk regionaal georiënteerd. Bij de 150 gehuisveste bedrijven zijn ruim 2.000 medewerkers werkzaam.

BESTEMMING-/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Krawinkel', vastgesteld op 19 december 2012. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijf'. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEREIKBAARHEID
Uitstekende bereikbaarheid met zowel auto, openbaar vervoer of vliegverkeer. Direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 met een snelle verbinding naar de A76 alsook naar Duitsland en België.

BEDRIJFSRUIMTE (ca. 2.140 m², vrije hoogte ca. 5,7 m)
BEGANE GROND
Ca. 2.140 m² bedrijfsruimte met 14 elektrische loadingdocks ( 3 m breed x 3 m hoog), 1 aan de zijkant gelegen overheadpoort en een verdiepingsvloer met meterkast/CV en ruimte die toegang geeft tot de kantoorruimtes op de eerste verdieping. De ruimte is voorzien van krachtstroom, een portocabain, vloeistofdichte vloer (gehavend), ledverlichting en brandmeldinstallatie.

OPLEVERNIVEAU
- brandmeldinstallatie
- koelinstallatie (tot 10 graden)
- twee koelcellen (tot 0 graden)
- 14 volledig elektrische loadingdocks
- ingebouwde weegschaal.

KANTOORRUIMTE (ca. 620 m²)
BEGANE GROND
Entree/tochtportaal. Via centrale gang toegang tot kantoor met meterkast (water en elektra), serverruimte, spreekruimte, toiletgroep, lager gelegen kantoortuin met pantry, een archiefruimte en spreekkamer.

EERSTE VERDIEPING
Via centrale gang toegang tot twee kantoren, vergaderruimte, kantine met luxe keuken (vv. spoelbak, close-in boiler, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, oven en magnetron) en deels betegeld toiletgroep. Toegang tot de bedrijfshal via nog nader in te vullen ruimte.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop met c.v.-ruimte en toegang tot het dak.

OPLEVERNIVEAU
- alarminstallatie, camerabewaking
- kantoren worden verwarmd met gasgestookte c.v. installatie (Burnham 2004)
- ventilatiesysteem
- rookmelders
- vloerbedekking
- radiatoren
- aluminium kozijnen met kantelkiep ramen
- databekabeling

PARKEERVOORZIENING
30 parkeerplekken op eigen, afsluitbaar verhard voorterrein.

BESCHIKBAARHEID
Q4 - 2021

MEERPRIJS MBT AFBOUWPAKKET KOELTECHNISCHE INSTALLATIES
€ 3.500,00 per maand excl. BTW.

HUURVOORWAARDEN

NOTE: de genoemde huurprijs van € 16.250,00 per maand excl. BTW is exclusief het afbouwpakket mbt de koeltechnische installaties.

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 16.250 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 19.750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
2.760 m² (in units vanaf 2.140 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.140 m²
Kantoor oppervlak
620 m²
Vrije hoogte
5,7 m
Perceel
5.530 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, krachtstroom, loading docks en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vouersweg 95

€ 16.250 /mnd