Rooije-Hoefsedijk 61 5421 XP Gemert

€ 1.450.000 k.k.

Omschrijving

TE KOOP
Luxe woonhuis met verschillende functionele bedrijfsruimten (verkoper heeft deze ruimtes in gebruik als houthandel), winkel en royale tuin, gelegen in het buitengebied van Gemert.
Al met al een unieke mogelijkheid om luxe wonen en uw bedrijf te combineren op een representatieve locatie.

Locatie
Het object is gelegen op een rustige locatie in het buitengebied van Gemert. De belendingen betreffen bossen, landbouwgrond en particuliere woningen. Het centrum van Gemert is op ca. zes autominuten gelegen. Hier bevind zich een ruim aanbod van voorzieningen zoals; supermarkten, horecagelegenheden, basis en middelbare scholen en sportverenigingen.
De rondweg N272 (Gemert-Boxmeer) is op ca. twee autominuten gelegen.

Woonhuis
Het riante, vrijstaande woonhuis is gebouwd in 2018 en zeer luxueus afgewerkt.
De woning is met oog voor detail afgewerkt en er is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen. De muren zijn gemetseld in spouw, de begane grond, eerste en tweede verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton. Het zadeldak is gedekt met pannen en onderschoten met isolatieplaten. De kozijnen zijn uitgevoerd met houten kozijnen en voorzien van isolerende beglazing. Verwarming vindt plaats door middel van vloerverwarming.
Verder is het object aangesloten op openbare voorzieningen als gas, water, elektriciteit, riolering en glasvezel.

Indeling begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree, hier is de meterkast geïnstalleerd, tevens is er een vaste trapopgang naar boven. De hal is afgewerkt met een strakke betegelde vloer, stucwerkwanden en -plafond. De vide in combinatie met de natuurlijke en kunstmatige lichtinval zorgen voor een sfeervolle binnenkomst.
Vanuit de hal zijn de eerste verdieping en woonkamer te bereiken.

De woonkamer straalt rust en ruimte uit. Dit wordt beaamd door onder andere de ingebouwde gashaard, de ruime opzet in L-vorm, de lamelparketvloer en wederom veel natuurlijke lichtinval. De raampartijen beschikken over een draai/kiepsysteem. Een ruimte om lekker met uw gezin uit te rusten na een drukke werkdag.

De leefkeuken vormt het hart van de woning. Een eye-catcher hier is het SMEG kookfornuis, deze beschikt over een 6-pits kookplaat, drie ovens en warmhoudpitten. De overige inbouwapparatuur zoals, een vaatwasser, koelkast, cooker en composiet spoelbak maken de keuken, samen met de verschillende opbergruimtes, compleet. In de koude wintermaanden kunt u ook in deze ruimte genieten van een gashaard. In de zomer kunt u de dubbele tuindeuren openen, om onder de stijlvolle overkapping van uw maaltijd te genieten.

Via de leefkeuken heeft u toegang tot de kelder met uiteenlopende faciliteiten. Zo is er een sauna (niet ter overname), badkamer met inloopdouche (prachtige mozaïek wanden) en separaat toilet aanwezig. In de bergruimte is de cv-ketel (Nefit) geïnstalleerd.
De laatste kamer leent zich perfect als bijvoorbeeld luxe loungeruimte, thuisbioscoop of extra slaapkamer.

Via de leefkeuken bereikt u tevens de achterhal en de wasruimte. Beide ruimtes zijn afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en -plafond. De diverse inbouwspots zorgen voor een goede verlichting. In de achterhal is een toilet met
fonteintje aanwezig.
In de wasruimte is genoeg ruimte voor de opstelling wasmachine/droger en koelkasten. Daarnaast is er een close-in boiler aangebracht voor de naastgelegen badkamer. Boven de wasruimte is een ruime bergzolder gelegen, deze is via een
vlizotrap te bereiken.

Over levensbestendigheid is bij het ontwerp van de woning ook nagedacht, er is op de begane grond een slaapkamer met geschakelde badkamer gerealiseerd.
Hier zijn twee wastafels, een ligbad, designradiator, inloopdouche en berggelegenheid aanwezig.
De slaapkamer is ook gemakkelijk om te bouwen naar bijvoorbeeld een werkkamer.

Indeling eerste verdieping
In de hal/entree is via een vaste trap de overloop op de eerste verdieping te bereiken. De overloop beschikt over een stijlvolle glazen balustrade. Van hieruit heeft u toegang tot drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.
De drie slaapkamers beschikken allen over een lamelparket vloer, stucwerkwanden en -plafond. De ramen beschikken over een draai/kiepsysteem.
In de masterbedroom is een ruime inloopkast aanwezig.

De badkamer straal luxe uit, van de stijlvolle, dubbele wastafel tot modern betegelde inloopdouche, alles klopt. Het deels betegelde ligbad straalt rust en ontspanning uit.
De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval en een uitzicht op de riante achtertuin.

De zolder is via een vlizotrap te bereiken en biedt meer dan genoeg ruimte als berging. Daarnaast is hier de warmte terugwin installatie aangebracht.

Tuin
Zowel de achter- als voortuin is momenteel erg onderhoudsvriendelijk ingericht, bestaande uit voornamelijk gazon. Rondom de overkapping zijn enkele kleine bodembedekkers aangebracht. Om het zicht op de bedrijfsruimte te maskeren is er gekozen voor afwisselend struiken en bodembedekkers.
Verder is er een functioneel tuinhuis gebouwd (ca. 6,00 meter x 8,00 meter).

Bedrijfsruimten
Het bedrijfsgedeelte bestaat uit zes bedrijfsruimten, de nummers 1, 2 en 3 zijn vrijstaand, 4, 5 en 6 zijn geschakeld aan elkaar.
Bedrijfsruimte 4 is in compartimenten verdeeld. Aan de voorzijde is een winkelruimte ingericht van ca. 140 m². Deze winkelruimte geniet een uitstekende zichtbaarheid vanaf de openbare weg. Bij de winkelruimte is camerabeveiliging aangebracht.
Het buitenterrein is verhard met betonplaten, de oprit is degelijk verhard met betonklinkers. Daarnaast is het terrein volledig omheind met deugdelijk hekwerk en toegankelijk via drie stalen toegangspoorten.
Hierna volgt een korte opsomming van de zes bedrijfsruimten met daarin de belangrijkste aspecten.

Bedrijfsruimte 1 (bouwjaar 2003)
Bedrijfsruimte 1 is opgetrokken met behulp van een staalconstructie, de zijwanden zijn opgebouwd met een betonnen voet van ca. 50 cm en daarboven geïsoleerde houten panelen. De vloer is uitgevoerd in beton. Het zadeldak is van binnenuit geïsoleerd en gedekt met golfplaten.
Er zijn drie loopdeuren en een elektrisch bedienbare overheaddeur (hoogte ca. 4,25 meter) aanwezig. De bedrijfsruimte beschikt over krachtstroomaansluitingen.
Zijwandhoogte: 4,50 meter
Nokhoogte: 7,50 meter

Bedrijfsruimte 2 (bouwjaar 1970)
Deze bedrijfsruimte is opgetrokken met behulp van een staalconstructie, de zijwanden zijn voorzien van houten planken. Het zadeldak is gedekt met golfplaten en voorzien van lichtplaten. De vloer is uitgevoerd in beton. Het geheel is niet geïsoleerd en eenvoudig uitgevoerd.
Zijwandhoogte: 4,50 meter
Nokhoogte: 5,75 meter

Bedrijfsruimte 3 (bouwjaar 1970)
Bedrijfsruimte 3 is ingericht als werkplaats. Het geheel is opgetrokken met behulp van een staalconstructie, de gevels zijn gemetseld in spouw. Het zadeldak is geïsoleerd en gedekt met golfplaten en lichtdoorlatende golfplaten. De vloer is uitgevoerd in beton.
Er zijn een loopdeur en twee schuifdeuren aanwezig. Alsmede een afzonderlijke stoppenkast en krachtstroomaansluitingen.
Zijwandhoogte: 2,95 meter
Nokhoogte: 4,75 meter

Bedrijfsruimte 4 (bouwjaar 1978, verbouwd in 1986)
Deze bedrijfsruimte is opgedeeld in vijf compartimenten en een winkelgedeelte. De bedrijfsruimte is opgetrokken met behulp van een staalconstructie, de gevels zijn deels gemetseld en deels voorzien van houten planken. Het zadeldak is gedekt met golfplaten. De betonvloer is recentelijk nieuw gestort. In de bedrijfsruimte is een verdiepingsvloer aangebracht.
Er zijn verschillende schuif- en loopdeuren aanwezig.
Zijwandhoogte: 3,30 meter
Nokhoogte: 5,40 meter

De winkel is onderverdeeld in een winkelruimte en kantine. De gevels zijn gemetseld in spouw, voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing. De vloer is betegeld.
Installaties: tl-verlichting, camerabeveiliging en een inwendige verbinding naar de werkplaats. De kantine is voorzien van een eenvoudige keuken met; wasbak, vaatwasser, koelkast en opstelling cv-combiketel (Nefit).
Verwarming vindt plaats door middel van radiatoren en vloerverwarming.

Bedrijfsruimte 5 (bouwjaar ca. 1978)
Deze bedrijfsruimte is eveneens opgetrokken met behulp van een staalconstructie. De zijwanden zijn opgebouwd uit een betonnen voet met daarboven geïsoleerde houten beplating ook de binnenzijde is erg netjes afgewerkt met houten elementen. Het geïsoleerde zadeldak is gedekt met golfplaten. De vloer is uitgevoerd in beton.
Deze bedrijfsruimte is geschakeld met bedrijfsruimte 4 en 6. Er is een elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig van ca. 4,25 meter hoog. Tevens is de bedrijfsruimte voorzien van tl-verlichting.
Zijwandhoogte: 3,50 meter
Nokhoogte: 6,65 meter

Bedrijfsruimte 6 (bouwjaar 1990)
Ook bedrijfsruimte 6 is opgetrokken met behulp van een staalconstructie. De zijwanden zijn voorzien van houten beplating. Het zadeldak is gedekt met golfplaten en lichtdoorlatende golfplaten. De vloer is geheel uitgevoerd in beton.
De bedrijfsruimte is niet geïsoleerd.
Zijwandhoogte: 3,50 meter
Nokhoogte: 7,10 meter

Oppervlakten bedrijfsruimten (vvo)
Bedrijfsruimte 1 ca. 585 m²
Bedrijfsruimte 2 ca. 336 m²
Bedrijfsruimte 3 ca. 210 m²
Bedrijfsruimte 4 ca. 600 m² (waarvan winkel ca. 142 m²)
Bedrijfsruimte 5 ca. 789 m²
Bedrijfsruimte 6 ca. 911 m²
Totaal ca. 3.431 m²

- woning ca. 1.460 m³
- bedrijfsterrein ca. 2.500 m² (verhard)
- privéterrein ca. 7.960 m²
- perceelgrootte 15.360 m²

Bestemmingsplan
Betreft het bestemmingsplan "Gemert-Bakel Buitengebied 2017" van de gemeente Gemert-Bakel en heeft daarin de bestemmingen: "Bedrijf”, "Agrarisch” en "Natuur”.
De functieaanduiding betreft: specifieke vorm van bedrijf - niet agrarisch.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 5 juli 2018.

Bijzonderheden
Een kadastrale splitsing van het woongedeelte behoort tot de mogelijkheden.
Overname in operationele staat (inclusief gedeeltelijke activa houthandel) is bespreekbaar met verkoper.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.450.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
3.431 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.431 m²
Terrein oppervlak
2.500 m²
Perceel
15.360 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 336 m²)

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Omgeving

Verspreide huizen Rooije Hoef, Gemert

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rooije-Hoefsedijk 61

€ 1.450.000 k.k.