Oerstroom 56 5421 WV Gemert

€ 1.190 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Deze zeer representatieve bedrijfsruimte met kantoren en kantine heeft alles in zich om het visitekaartje van uw bedrijf te worden. Dit bedrijfspand wordt ontwikkeld op het jonge bedrijventerrein Smartpark te Gemert. De nieuwbouw is in mei 2020 opgeleverd.

De verhuurder geeft u de mogelijkheid om “in huis” te groeien. Zo kunt u starten met de huur van minimaal de bedrijfsruimte, de kantine/kantoor met toilet en gebruik maken van de gemeenschappelijke entree.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Smartpark te Gemert. Enkele kenmerken van dit jonge bedrijventerrein zijn de parkachtige uitstraling, brede toegangswegen welke goed toegankelijk zijn voor vrachtverkeer en de uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van provinciale ontsluitingswegen N279, N272 en N277 (Veghel, Boxmeer en Venray).
Daarnaast is het dorpscentrum van Gemert op ca. 10 autominuten gelegen. Hier bevindt zich een ruim aanbod van onder andere supermarkten en horecagelegenheden.

Object
Duurzaamheid, uitstraling en ook uw wensen zijn woorden die centraal staan bij de realisatie van dit bedrijfspand. De verhuurder biedt u de mogelijkheid uw eigen bedrijfslogo op of voor het gebouw te plaatsen zodat uw identiteit zal uitstralen op het pand. Daarnaast wordt er volop gebruik gemaakt van duurzame materialen.
De gevels van zowel de kantoor- als bedrijfsruimte worden voorzien van PIR sandwichpanelen, deze dragen bij aan een strakke en eigentijdse uitstraling. Bij de bedrijfsruimte wordt onder de sandwichpanelen een betonnen voet aangebracht.
De grote aluminium raampartijen rondom de kantoorruimten zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Het bedrijfspand wordt voorzien van platdak met een bitumineuze dakbedekking. De vloeren worden uitgevoerd in beton.

Indeling
Vanuit de entree heeft u toegang tot de kantoorruimtes, een kantoor / kantine ruimte, een toilet en de bedrijfsruimte. De drie kantoren zijn ruim van opzet en genieten veel natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en zijkant. Elk kantoor biedt de mogelijkheid om zeker vier ruime werkplekken te herbergen. De kantoren, kantine, toilet en entree zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, systeemplafonds en een keurige wandafwerking.

De keukeninrichting in de kantine / kantoor wordt compleet ingericht, inclusief benodigde ETNA apparatuur als koelkast, magnetron, vaatwasser en boiler. Het keukenblok is voorzien van een spoelbak en Grohe éénhendel mengkraan.
De bedrijfsruimte is eveneens vrij door u in te richten, waarbij de verhuurder reeds de voorbereidingen heeft getroffen voor vloerverwarming. De hal is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (hoogte ca. 4,00 meter) en een uitstortgootsteen met warm en koudstromend water.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd inclusief:
- een elektrisch bedienbare overheaddeur (hoogte ca. 4,00 meter);
- inbraak- en alarminstallatie, met doormelding naar alarmcentrale;
- brandmelders in diverse ruimten met doormelding naar de alarmcentrale;
- loze leidingen voor camerabewaking;
- verlichting aan de buitenzijde van het pand bij zowel de voordeur als de overheaddeur, inclusief astrotijdklok;
- loze leidingen ten behoeve van een datanetwerk;
- krachtstroomaansluitingen in de bedrijfsruimte;
- LED verlichting in alle ruimten.
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, riolering en glasvezel. Daarnaast kan het pand in overleg met de verhuurder naar wens geheel gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd.

Huurprijs en -condities
Huurprijs: € 1.190,00 per maand excl. BTW.
Servicekosten: voorschot bedraagt € 20,00 excl. BTW per m² per jaar.
Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur incl. BTW.
Huurperiode: minimaal 2 jaar
Aanvaarding: direct na oplevering
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de
consumentenprijsindex reeks ‘’alle huishoudens’’ (2015 = 100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
Btw: De huur is met BTW belast; indien huurder niet aan "90%- criterium" (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van
rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzet belasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Parkeren
Op het verharde buitenterrein zijn 5 parkeerplaatsen aanwezig. Dit aantal kan op verzoek worden uitgebreid.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte: ca. 152 m²
Entree (50%): ca. 18 m²
Kantoor I: ca. 30 m²
Kantoor II / kantine / toilet: ca. 29 m²
Totaal: 229 m²

In de toekomst is de huur van meerdere m² bespreekbaar zodat u op eenzelfde locatie kunt (door)groeien met uw onderneming.

Kadastrale gegevens
Gemeente Gemert sectie O nummer 2988 oppervlakte 975 m²
Bron: kadaster.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Wolfsveld 2010" van de gemeente Gemert-Bakel en heeft daarin de bestemming "Bedrijf”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 30 september 2010 en nadien in werking getreden.
Bron:

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.190 per maand
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
229 m²
Bedrijfshal oppervlak
152 m²
Kantoor oppervlak
77 m²
Perceel
975 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Rooije Hoef, Gemert

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oerstroom 56

€ 1.190 /mnd