Henri Dunantstraat 13 6691 EK Gendt

€ 70.000 /jr

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met royale kantoorruimte beschikbaar op het bedrijventerrein in Gendt. Door haar functionele indeling en ruime bestemming is het pand uitermate geschikt voor producerende bedrijven of bedrijven opzoek naar opslagruimte.

Het bedrijventerrein heeft een goede bereikbaarheid door de nabij gelegen provinciale weg van Gendt naar Huissen vlakbij het snelwegknooppunt Ressen (A15/A325) en Ewijk (A15/A50). Zo zijn onder andere Arnhem, Nijmegen, Tiel, Gorinchem, Den Bosch en Duitsland goed bereikbaar.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte: circa. 1.045 m2 BVO

Kantoorgedeelte begane grond: circa. 135 m2 BVO (incl. sanitaire voorzieningen)

Kantoor- kantine op de eerste verdieping: circa. 135 m2 BVO

Parkeren

Aan de voorzijde van het pand zijn vijf privé parkeerplaatsen beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is ruimschoots in de direct omgeving aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 toegestaan op het perceel. Detailhandel en wonen zijn, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Doucheruimte
- Gasheater
- Krachtstroom
- Lichtstraat
- Overheaddeur
- Deels LED - verlichting en deels gasontladingslampen

Opleveringsniveau kantoorruimte

- Internet- en telefonieaansluitingen
- Systeemplafonds
- Inbouwverlichting
- Met een coating afgewerkte betonvloer
- Wandradiatoren
- CV – installatie
- Toiletruimte
- Pantry – Bar

Huurcondities

Huurprijs: € 70.000,- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Henri Dunantstraat 13 in Gendt aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70.000 per jaar
Aangeboden sinds
14 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten

Oppervlakte
1.315 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.045 m²
Kantoor oppervlak
270 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Henri Dunantstraat 13

€ 70.000 /jr