Langstraat 48 a 6691 EH Gendt

€ 60.000 /jr

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlocatie aan de doorgaande weg in Gendt is te huur een mooie bedrijfsruimte met kantoren en/of showroom en ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Het pand is gebouwd in 2001 en heeft een mooie eigentijdse uitstraling. Door de jaren is alles prima onderhouden en daar waar nodig aangepast aan de eisen van de deze tijd.

Het pand is gebruiken als bedrijfsruimte met kantoren en/of showroom. Het pand bestaat uit een entree en een tweetal kantoren, een prima uitgeruste keuken en sanitaire ruimten en een grote showroom/kantoortuin. Het totaal is zo'n 330 m2 groot. Via één de kantoren of via een grote overheaddeur of een loopdeur kom je in de bedrijfsruimte van circa 420 m2 met een entresol van zo'n 330 m2. Het geheel is gelegen op een kavel van circa 3.905 m2 waardoor er sprake is van toekomstige uitbreidingsmogelijkheden op eigen terrein. Desgewenst is er nog meer (landbouw)grond (tot circa 1,4 ha) van de aangrenzende/omliggende weilanden bij te kopen. De vrije hoogte van het pand loopt van circa 4 m1 naar circa 8,5 m1.

Het aan de zijkant met betonklinkers voorziene buitenterrein is deels voorzien van een omheining en een grote toegangspoort. Het pand is verder uitgerust met een alarminstallatie, een cv-installatie met radiatoren en een hr-ketel en in de bedrijfsruimte een heater. In de kantoren zijn verder losse airco-units aangebracht, zijn er voldoende brandveiligheidsvoorzieningen en krachtstroomaansluitingen, is er een intern en extern camerasysteem, is het pand voorzien van zonnepanelen, etc.

De huurprijs van het pand is € 60.000,00 per jaar te vermeerderen met BTW. Huurder dient een aansluiting gas, water en elektra op zijn naam te realiseren. Hoewel dit niet de voorkeur heeft is koop in voorkomend geval ook bespreekbaar.

Heeft u nog vragen of zou u het pand willen bezichtigen, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. Tony Bouten

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 60.000 per jaar
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
1.410 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.080 m²
Terrein oppervlak
3.905 m²
Kantoor oppervlak
330 m²
Vrije hoogte
8,5 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
25 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Langstraat 48 a

€ 60.000 /jr