Industrieweg 2 P 4283 GZ Giessen

€ 695 /mnd

Omschrijving

Industrieweg 2P Giessen | Combineer praktische bedrijfsruimte met stijlvolle kantoorruimte

ALGEMEEN
Het betreft een bedrijfsunit gesitueerd op een goede plek langs de doorgaande weg op het bedrijventerrein. De unit bestaat op de begane grond uit een nette bedrijfsunit van circa 60 m2. De verdieping is open ingedeeld en kan gebruikt worden als kantoorruimte of showroom. De verdieping is net afgewerkt door middel van systeemplafonds met verlichting, glad afgewerkte wanden en tapijtvloer. Aan de voorzijde van het object is voldoende parkeergelegenheid.

STERKE PUNTEN
- Betonvloeren op zowel de begane grond als de verdieping
- Langs doorgaande weg op het bedrijventerrein
- Parkeerplaatsen voor de deur
- Betaalbaar

OPPERVLAKTEN
- Ca. 60 m2 bedrijfsruimte op de begane grond
- Ca. 60 m2 kantoorruimte op de verdieping
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het gebouw is enkele jaren geleden gerealiseerd, als uitbreiding op de reeds bestaande bebouwing. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan kwaliteit van de bouw, zo is er op de onderste laag een hoog opgemetselde borstwering toegepast, daarboven is de gevelbeplating in zwart uitgevoerd. Het geheel heeft een solide, nette uitstraling. Boven de bedrijfsunits is een separate kantoorlaag met kantoorruimten, alle tussenvloeren zijn uitgevoerd in beton, wat geluidsoverlast tussen huurders tot een minimum beperkt. Het dak bestaat uit stalen dakdelen op stalen spanten, geïsoleerd en voorzien van bitumen dakbedekking. In het gehele gebouw is isolatie toegepast, wat zorgt voor een laag verbruik in de stookkosten. Het pand beschikt over een energielabel A.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie
- Brandblusmiddelen
- Terreinverharding met betonklinkers
- Buitenverlichting
- Overheaddeur

Bedrijfsruimte:
- Elektrische installatie met krachtstroom
- Overheaddeur met loopdeur
- Betonvloeren
- Toilet

Kantoorruimte
- Systeemplafonds met verlichting
- Gladde wanden
- Tapijtvloer
- Verwarming middels infraroodpanelen

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren. Eventueel mogelijkheid om te parkeren op gemeentelijke strook naast het pand.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.2. Te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Industrieweg is gesitueerd op bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Giessen, tussen de provinciale wegen richting Veen/Wijk en Aalburg en Andel/Brakel etc. Giessen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Het bedrijventerrein de Rietdijk betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een subregionale functie vervult. Het pand is gesitueerd nabij de entree van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

KADASTER
Woudrichem – I – 2594 (deelperceel)

HUURPRIJS
€ 695,-- per maand, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

AANVAARDING
In overleg

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan desbetreffende nutsbedrijven

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 695 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²
Bedrijfshal oppervlak
60 m²
Perceel
60 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 2 P

€ 695 /mnd