Industrieweg 2 N 4283 GZ Giessen

€ 1.495 /mnd

Omschrijving

Industrieweg 2N Giessen | Nette bedrijfshal gecombineerd met kantoor op het industrieterrein van Giessen.

ALGEMEEN
Gesitueerd op het industrieterrein van Giessen bieden wij deze nette bedrijfsunit aan. Het object wat bestaat uit 260 m2 bedrijfsruimte en 35 m2 kantoorruimte beschikt over een nette betonnen vloer, tl-verlichting, heater en lichtkoepel voor natuurlijk daglichtinval. Het object beschikt aan de voorzijde over een elektrisch bedienbare overheaddeur en is voorzien van loopdeur. Parkeren is mogelijk voor het object.

STERKE PUNTEN
- Betaalbaar
- Representatieve uitstraling
- Betonvloer
- Lichtstraten voor natuurlijk daglicht

OPPERVLAKTEN
- Ca. 260 m2 bedrijfsruimte op de begane grond
- Ca. 35 m2 kantoorruimte
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2011 gerealiseerd. De units zijn gebouwd op een onderheide betonfundering. De vloer is eveneens onderheid en is monoliet afgewerkt. De gevels hebben een representatieve uitstraling door het gebruik van metselwerk en horizontaal geplaatste geveldelen. Het dak bestaat uit stalen dakdelen op stalen spanten met isolatie. Het dak is afgewerkt met bitumen dakbedekking.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie met krachtstroom
- Terreinverharding met betonklinkers
- Buitenverlichting
- Overheaddeur
- Brandblusvoorzieningen

Bedrijfsruimte:
- Elektrische installatie met krachtstroom
- Overheaddeur
- Betonvloeren
- TL-verlichting

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming. Te gebruiken als bedrijfsruimte met eventueel kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Industrieweg 2N is gesitueerd op bedrijventerrein de Rietdijk in Giessen. Het bedrijventerrein ligt vast aan de Kern Giessen, tussen de provinciale wegen richting Veen/Wijk en Aalburg en Andel/Brakel etc. Giessen maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Het bedrijventerrein de Rietdijk betreft een van de grotere bedrijventerreinen in Altena welke deels ook een sub-regionale functie vervult.

Het pand is gesitueerd nabij de entree van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein heeft een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

KADASTER
WOUDRICHEM – I - 2595

HUURPRIJS
€ 1.495,-- per maand, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

AANVAARDING
In overleg beschikbaar

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder rechtstreeks voldaan te worden aan desbetreffende nutsbedrijven

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.495 per maand
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
260 m²
Bedrijfshal oppervlak
260 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en heater

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 2 N

€ 1.495 /mnd